Ez így ugye nem számít koplalásnak?
3 hete kezdtem el diétázni (inkább életmódot váltani). Az első 1 hétben lement hirtelen 3kg, gondolom víz, azóta pedig olyan 1kg /hét, vagy kicsit kevesebb. Álló, fizikai munkát végzek. Edzeni még nem akarok, mert pl a térdeim nagyon szoktak fájni utána. Előbb szeretnék fogyni még egy 7-8kg és csak utána edzek.
25 éves nő vagyok, 179cm magas, és jelenleg 89,5kg. 3 hete kezdtem 94 kilóval.
3 éve voltam 65kg, azt nagyon szerettem, volt önbizalmam, szerettem magam, szerettem a tükörbe nézni.
Koplalni semmiképp nem szeretnék, és ez így remélem nem az.
Ez itt pl a mai napi kajám:
Reggeli: omlett, 3 tojásból, és egy kisebb kaliforniai paprikából (nem bírtam megenni az egészet, kb a 3/4-ét csak. Meg kb 2dl maradt a délutáni turmixból, azt ittam meg, mert nem fért bele a shakerembe.
Ebéd: 1 szelet (kb 170-180g) hal, teljes kiőrlésű panírral, és (készen, főzve) kb 120g rízs. Mellé még saláta keverék (lilakáposzta, jégsaláta, és reszelt répa).
Uzsonna: turmix. 1 alma, 0,5l narancslé frissen facsart narancslé, 1 marék eper, 1ek áfonya, és pár karika banán, 1tk méz, és 1ek chia mag. A shakerem 7dl, az tele lett, és a reggelihez maradt ki még olyan 2dl a turmixból.
Vacsora: 100g görög joghurt, kb 2 evőkanál gyümölcsös müzlivel.
A tízórai ma kimaradt, mert a reggeli kicsit elhúzódott. De amikor időben reggelizek, akkor tízóraira általában valami joghurtot eszek, vagy ivójoghurt. Néha pl 1 adag fehérjeturmixot.
Muzlit azt direkt olyat vettem a multkor, amiben aszalt/szaritott gyumolcs (eper, malna, afonya) van. Teljeskiorlesu zab alapu muzli, amiben nincsen hozzaadott cukor. Amugy sem szoktam belole sokat enni, olyan 1-2 evokanalnyit teszek altalaban a joghurtba 🙂 tehat az szerintem nem olyan veszes, nekem szerintem pont belefer.
#8: nem hiszem hogy pont attol a 6 karika banantol fogok hizni 5 kilot.
Csak nem mindegy hogy hizlalo dolgokat eszik pl csoki chips mert abbol hamar osszejon a deficit
Vagy nem mindegy mibe mennyi a tapanyag es nehezebben jon ossze
Ezt nem birjatok felfogni.
Ha meg osszeeszi a sok szilszart amibe sok a kaloria mert jaj a deficit szamit.. ha este megehezik hirtelen enni fog akkor is ha nem fer a deficitbe okoskak.
"csoki chips mert abbol hamar osszejon a deficit"🙈
Előbb az alapfogalmakat rakd rendbe a fejedben, utána próbálj tanácsot adni másoknak.
Nem eszik össze sok szirszart, és ne mondd meg előre, hogy majd mi lesz, majd a kérdező meglátja mi az optimális.
12-es, ezt mar mindenki eldonti maga, hogy mibol viszi be a kaloriat.
Ha ugy akarja, akkor csak csokibol :)
De mertekkel mindent lehet lenni, ha ezt nem birod felfogni, akkor veled vannak oriasi bajok.
Nyilvan okosabb az egeszsegesebb etelekre torekedni, de ha megvonsz mindent magadtol, egy kocka csokit meg egy almat se eszel meg, mer jajj az hizlal, akkor fel fogod adni ezt az egeszet 1 het utan.
Okoska.
Erre is gondolni kell.
Egy banantol meg mondjuk 50 gramm muzli+2 deci tejtol meg senki nem baszta el a dietajat :)
De te a kerdezobe a joghurt meg a 2 kanal muzli miatt alltal bele. Ez rendben van szerinted? A turmix az kisse sok nekem is, de leirta miert iszik es igy mar ertheto, ha neki belefer, csinalja!
Batoritani kene a dietazokat, nem lehuzni.
Fogytam 25 kilot es kepzeld el, ettem neha chipset es meg mekis kajat is. Most egess el maglyan lecci.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!