Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Hogy ne hízzak el 2000 kcal-on?

Hogy ne hízzak el 2000 kcal-on?

Figyelt kérdés

Segítsetek kerlek.

Napi 2000 kcal-t kellene bevinnem. (anorexiabol jovok ki, a testulyomat mar visszaszedtem - sajnos joval tobb zsir mint izom- jelenleg 55 kg körül vagyok 165 cm-hez)

Azért kell ennyi elvileg,hogy visszajojjon a menstruációm, ami két éve kimarad.

Próbálok sportolgatni, aktív lenni, de nem mindig sikerül, és nagyon bezsírosodtam, szörnyű ahogy kinézek.

Évesnel figyelek arra,hogy nagyrészt egeszsegesen taplalkozzak, de hát ez sem megy tökéletesen.

Hiába mozgok,nekem a 2000 nagyon sok, kb 1100 körül lennék deficitben.

Mit tegyek?:( Nagyon el vagyok keseredve, hiszen sok a felesleg.

Köszönöm,ha segitesz!🙏

2022. szept. 21. 16:47
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz lehet most, hiszen még nem gyogyultal meg teljesen. A gyógyulás nem (csak) arról szól, hogy visszanyered az ideális testsúlyod, hanem arról is, de főképp arról, hogy a gondolkodásod is megváltozik a testképedről/étkezésről. Lehet, hogy már helyes tartományban van a testsúlyod, de még mindig aggódsz emiatt, és "zsírosnak" látod magad, de hidd el, hogy jó ez a testsuly a magassagodhoz mégha jelenleg nem is így gondolod. Jársz pszichológushoz? Egy ilyen komoly betegségből hosszú út a teljes a gyógyulás, de nem lehetetlen, és egy pszichológus is sokat segítene a helyzeten. Kitartást!o
2022. szept. 21. 17:06
 2/7 anonim ***** válasza:
9%
Talán fel kéne fognod, hogy a személyiség számít és nem az, hogy egy csontváz legyél. Valószínűleg te is tudod, milyen értéktelen, unalmas, jelentéktelen személyiség vagy, azért képzeled azt a kis kevés agyaddal, hogy ha csonti leszel, akkor "értékessé" válsz. Inkább tanulj, képezd magad, hogy legyen benned valami vonzó.
2022. szept. 21. 17:39
 3/7 anonim válasza:
94%

gratulálok 2., most pont ez a válasz hiányzott neki..

egyébként szerintem minden személyiség, minden ember értékes, kivéve az olyanok akik képesek ilyeneket mondani egy komoly problémával küzdő lánynak

2022. szept. 21. 18:24
 4/7 anonim ***** válasza:
86%
Sportolj tobbet. Jarj le kondiba sulyzos edzesre meg kardiozz is
2022. szept. 21. 20:16
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
3. Olyan problémája van amit saját magának csinált. Ha más nem világosítja fel, akkor majd a gyakori kommentelője fogja.
2022. szept. 21. 20:53
 6/7 anonim ***** válasza:
74%
Menj el egyórás sétára, ha épp edzeni nincs kedved
2022. szept. 21. 21:31
 7/7 anonim ***** válasza:
71%
Keresned kellene egy olyan sportot, amit igazán élvezem,m ahol nem az jár a fejedben, hogy mennyi kalóriát égetsz. Próbálj ki többfélét.
2022. szept. 22. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!