Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Most, hogy a MyFitnessPal...

Laylah kérdése:

Most, hogy a MyFitnessPal átrakja a vonalkód szkennelést a fizetős verzióba, ti váltotok másik appra? Ha igen, melyikre?

Figyelt kérdés
5 éve használom a MFP-t, elég szép adatbázisom van ott, nem tudom, váltsak-e és mire.

2022. aug. 25. 09:03
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

"legalább 100 kaját én is felvittem a rendszerbe'

értsd: teletálas, interfoodos kajákat és boltban kapható élelmiszereket. Nem egyedi recepteket, amiket egyedül én használok.

2022. aug. 25. 15:50
 12/21 anonim ***** válasza:

Nem azért fizetsz, ami alap, hanem amivel más dolgozott. Vagy a weboldalt/appot is te fejlesztetted, fizetted az informatikust, tiéd a vállalkozas ötletey te adózol, tartod fenn az egészet?

Az, hogy eddig ingyen volt, kedvezett neked, most ezt a kedvezményt veszik el. Ki ne találd már, hogy neked ez jár, ingyen...

2022. aug. 25. 17:03
 13/21 anonim válasza:
Kérdező, én megértelek, tényleg frusztráló lehet, de ilyen alapon a boltban is reklamálhatnál hogy magasabb a zöldség, gyümölcs, hús, meg kb. a legtöbb dolog ára.💁🏻‍♂️🥲 Az árak emelkednek, és ez azzal is jár hogy eddig ingyenes szolgáltatásokért is fizetned kell egy kicsit. Ma, főleg ilyen időkben az nem lehet indok hogy "eddig olcsóbb volt" eddig ingyenes volt" "eddig több volt"...🫤
2022. aug. 25. 17:39
 14/21 A kérdező kommentje:
12.: megérteném, ha az lett volna, hogy amúgy fizetős szolgáltatás, de egy ideig ingyen adták, és most visszarakják. Máshol ugyanúgy ingyenes továbbra is, és ezért kérdeztem, hogy melyik a legjobb választás.
2022. aug. 25. 19:02
 15/21 anonim válasza:
Szerintem próbáld ki a Yazio-t.
2022. aug. 25. 19:04
 16/21 anonim ***** válasza:

Engem az bosszantott, amikor iphonera váltottam, és azzal nem működik a kalóriabázis vonalkódleolvasója, hiába vagyok prémium user. Mondjuk aztán el is hagytam, mikor már beállt a súlyom meg az étrendem.

Próbáld ki a Yaziot.

2022. aug. 25. 19:33
 17/21 anonim ***** válasza:

cronometer es yazio

a kaloriabazis nem erdekel mivel nem Mo-on elek es amugy is nagyon ronda applikacio

2022. aug. 26. 04:43
 18/21 A kérdező kommentje:

Cronometerről azt írták, hogy ömlesztve, ugye időrendben adja hozzá a bevitt kajákat, nem lehet étkezésekre csoportosítani, ami eléggé hátrány, mivel előre 1-2 napra is szoktam tervezni, adott esetben recepthozzávalók szintjén.

Ez tényleg ilyen?

2022. aug. 26. 08:30
 19/21 anonim ***** válasza:

igen igy van ,persze ha fizetsz premiumot akkor lehet etkezesekre csoportositani :))

a masik amit meg javasolnak a MyNetDiary

redditen olvasok a MFP esetrol es az elternativ appokrol

2022. aug. 26. 08:59
 20/21 anonim ***** válasza:
Én is 5 éve hasznàlom a myfitnesspalt,az a vicc,hogy kb. fél éve jöttem rá,hogy van vonalkódos szkennelés.Tehát megleszek nélküle is
2022. aug. 26. 10:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!