Most, hogy a MyFitnessPal átrakja a vonalkód szkennelést a fizetős verzióba, ti váltotok másik appra? Ha igen, melyikre?
"legalább 100 kaját én is felvittem a rendszerbe'
értsd: teletálas, interfoodos kajákat és boltban kapható élelmiszereket. Nem egyedi recepteket, amiket egyedül én használok.
Nem azért fizetsz, ami alap, hanem amivel más dolgozott. Vagy a weboldalt/appot is te fejlesztetted, fizetted az informatikust, tiéd a vállalkozas ötletey te adózol, tartod fenn az egészet?
Az, hogy eddig ingyen volt, kedvezett neked, most ezt a kedvezményt veszik el. Ki ne találd már, hogy neked ez jár, ingyen...
Engem az bosszantott, amikor iphonera váltottam, és azzal nem működik a kalóriabázis vonalkódleolvasója, hiába vagyok prémium user. Mondjuk aztán el is hagytam, mikor már beállt a súlyom meg az étrendem.
Próbáld ki a Yaziot.
cronometer es yazio
a kaloriabazis nem erdekel mivel nem Mo-on elek es amugy is nagyon ronda applikacio
Cronometerről azt írták, hogy ömlesztve, ugye időrendben adja hozzá a bevitt kajákat, nem lehet étkezésekre csoportosítani, ami eléggé hátrány, mivel előre 1-2 napra is szoktam tervezni, adott esetben recepthozzávalók szintjén.
Ez tényleg ilyen?
igen igy van ,persze ha fizetsz premiumot akkor lehet etkezesekre csoportositani :))
a masik amit meg javasolnak a MyNetDiary
redditen olvasok a MFP esetrol es az elternativ appokrol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!