Most, hogy a MyFitnessPal átrakja a vonalkód szkennelést a fizetős verzióba, ti váltotok másik appra? Ha igen, melyikre?
Kalóriabázist az első néhány hét után offoltam, borzalmas volt, egyrészt designra is egy őskövület, másrészt meg kicsi adatbázis, az is tele hibás bejegyzésekkel, barcode scan sem volt benne.
Igazából lekalózkodtam egy premium verziót, szóval egyelőre úgy tűnik, a probléma meg van oldva. Ha mégis váltani kellene, arra szeretnék ötleteket. Yaziora gondoltam én is, de külföldiek is ajánlottak párat, mint pl. Loseit, Fatsecret, Lifesum, MyNetDiary, ilyenek. Egyáltalán nem ragaszkodom a magyar nyelvhez, sőt.
A kalóriabázis tényleg ósdi kinézetű, de megvan benne szinte minden, amit magyar boltokban kapsz, ez nagy előny. Szkennelni nem kell, de beírsz egy kajamárkát, és az összes cuccot kiadja ami van abból. Szerintem kényelmes.
Ha nem ragaszkodsz a magyar nyelvhez, azzal az a baj, hogy külföldi lesz az adatbázis is, amiből kaját választhatsz, vagy viheted fel az adatokat egyenként.
4.: tovább tart beírogatni és kikeresgetni, mint becsippantani. Ráadásul közel sem biztos, hogy amit kikeresek, az valóban az, amit én keresek, vagy hogy nem hibás-e a bevitt adat hozzá.
MFP sem magyar, mégis szinte mindent megtaláltam eddig benne. Plusz Angliában voltam, mikor elkezdtem használni, szóval akkoriban az volt a szempont, hogy az ottani kaják legyenek benne.
Van a Kalóriabázisban vonalkód szkennelés.
Amúgy én mindig elgondolkodok az ilyen mentalitáson.
Az adatbázist úgy bővíted, ahogyan akarod, tölthetsz fel vonakóddal összekötött terméket, alakíthasz saját adatbázist, hogy könnyebben keress, stb. De neked olyan kell, ami könnyű, gyors, sok feltötltött adattal, - vagyis mások már sokat dolgoztak vele - ingyen.
Én Kalóriabázist használok prémium felhasználóként, vagyis önként fizetek pár elenyésző kényelmi funkcióért, így is filléreket. Megszokott receptjeim ott vannak fenn, pár kattintással megtalálom. Nem töltök napi 5 percnél többet a rögzítéssel. A külcsíny meg nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!