Miért nem látok a hasamon változást?
Figyelt kérdés
kb. 3 hónapja kezdtem el a kalóriadeficitet és mellette az edzést. 75 kilóról kezdtem, most 65 vagyok, tehát 10 kiló ment le aminek nagyon örülök, ha belenézek a tükörbe a combjaimon látom is a változást. viszont a hasam kb. még mindig akkora amekkora 3 hónapja volt. ez mitől van? mindig figyelek hogy nehogy túl lépjem a napi kalóriát (1400-at eszek egy nap). tudom hogy nincs olyan hogy helyi fogyás, de ha esetleg tudnátok mondani pár gyakorlatot amitől erősödik a hasizom, azt megköszönném :)2022. aug. 11. 11:11
1/2 anonim válasza:
Midnenkinek más a teste, máshonnan megy le először a zsír. Sokaknak a hasról utoljára.
Illetve ha csak deificitet tartasz de nem eszel egészségesen akkor állandó puffadásod is lehet
2/2 anonim válasza:
És ez tuti biztos hogy hasról nem fogytál? Megmérted centivel vagy csak szem mértékre állítod? Mert szerintem biztos hogy onnan is fogytál valamennyit csak nem olyan látványosan mint combról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!