Legkisebb kalóriát tartalmazó reggeli?
Főtt tojás, uborka, paradicsom, paprika, különféle csírák, hagyma, mostanában retek is( meg kb bármilyen zöldség, én ezeket szoktam ) , ha nagyon éhes vagyok, gépsonka vagy tönköly kenyér ( 1 szelet mondjuk).
A tojás főve szuper fehérje forrás, Max 100kcal, a zöldség kb elhanyagolható, olyan 50 -100 lehet, de ahhoz sokat kell enni :) gép sonka is jó mert azért több a fehérje benne, pár szelet már segít , hogy meglegyen a hús érzet is, a tönköly kenyér meg bár sok szemhidrat van benne, rostban gazdag, ami segíti az emésztést . A csirákat meg nagyon ajánlom :) alig van benne kalória, de sok vitamint tartalmaznak. A poré hagyma / retek csira nagyon finom pl :)
Én a tortillára kattantom rá mostanában nagyon. Kicsit bevagom, kb a közepéig, majd ráteszem a sajtot, zöldséget (nem eszek húst, de ami van azt beleteheted nyugodtan) nagyjából 250-300 kcal így. A másik kedvenc ugyanez, csak banánt és mogyoróvajat teszek bele. Igaz ez nagyon durván kcal bomba de sok a fehérje is benne, általában akkor eszem, amikor ki tudom hagyni az ebédet és elég vacsorát ennem😅
Ui: vigyázz mennyit teszel bele, ki kell tapasztalni, hogy ne essem ki belőle minden. Hajrá!
(ha nem lett volna teljesen tiszta akkor itt egy ezen alapuló videó:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!