Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Hogy érhetném el, hogy nagyon...

Hogy érhetném el, hogy nagyon vékony legyek, nagyon lapos hassal, de szép formás fenekem legyen?

Figyelt kérdés
Milyen mozgásforma segíthet? 70 kg-os nő vagyok, szóval van túlsúlyom. Milyen edzést kellene csinálnom hogy a hasam is lapos legyen és szép kerek formás fenekem?
2022. ápr. 17. 15:35
1 2
 11/17 anonim válasza:
78%

Ahogy elnézem, először az étkezést kéne helyre rakni.

Javasolnám, hogy kezdetben használj egy alkalmazást (pl. kaloriabazis), hogy nyomon tudd követni mit és mennyit is eszel.

Én nem gondolom, hogy a kenyér ördögtől való ha van mellette fehérje és rost (zöldsegek) is. Meg persze a mennyiségek is fontosak.

A hasazástól nem lesz laposabb a hasad ha amiatt csinálod. Nincs helyi zsírégetés.

Amit fiatalon csináltál, a koplalás és mellé sok kardio nem is járható út. Olyan kellene neked, amit tartósan tudsz követni, ergo életmódváltás.

2022. ápr. 17. 21:36
 12/17 A kérdező kommentje:
Nagyon jól átlátod pár sorból, hogy mi a baj a szokásaimmal. Én azt hittem a hasazástól lehet lapos hasam..
2022. ápr. 17. 21:42
 13/17 anonim ***** válasza:
28%
Oké, kell kalóriabevitel, de fehérje sem ártana. A zöldségek kenyérrel evése meg az én fogalmaim szerint nem meríti ki az étkezés fogalmát.
2022. ápr. 17. 21:43
 14/17 A kérdező kommentje:
Azért mondjuk meg kell említenem, hogy kb egy hónapja csinálom a napi negyed-félóra kis tornát, amit tényleg kevésnek tartottam én is, de két ruha mérettel kevesebbet hordok.
2022. ápr. 17. 21:44
 15/17 A kérdező kommentje:
És szerinted hogy ehetnék egészségesen? Van esetleg valamilyen weboldal, ami étkezési tanácsokat, esetleg menüket îr le?
2022. ápr. 17. 21:46
 16/17 anonim ***** válasza:
Van pàr, én a duciforradalom receptjeiből főzök.
2022. ápr. 18. 00:03
 17/17 anonim ***** válasza:
28%

Hát hasazástól nem lesz feneked. A fogyáshoz kardió kéne, meg súlyzós edzés.

Étrend:

Kalóriakbázis.hu app, beállítod mennyit ehetsz, kalórián belül maradj.

2022. ápr. 18. 01:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!