Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Hogy érhetném el, hogy nagyon...

Hogy érhetném el, hogy nagyon vékony legyek, nagyon lapos hassal, de szép formás fenekem legyen?

Figyelt kérdés
Milyen mozgásforma segíthet? 70 kg-os nő vagyok, szóval van túlsúlyom. Milyen edzést kellene csinálnom hogy a hasam is lapos legyen és szép kerek formás fenekem?
2022. ápr. 17. 15:35
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
70%

A hasad akkor lesz lapos, ha lefogysz. A feszességén lehet segíteni erősítőedzésekkel, de ez akkor lesz csak már látványos, ha súlyfelesleg nincs ott.

A formás fenék pedig a terheléses farizomra és combra fókuszáló gyakorlatoktól, tehát pl súlyzós guggolás (meg még jó sok hasonló jellegű gyakorlat).

De fogyni meg izmotépíteni nemigen tudsz egyszerre, először egyik, aztán másik.

2022. ápr. 17. 16:03
 2/17 A kérdező kommentje:
Hű, látszik hogy nagyon értesz hozzá.
2022. ápr. 17. 16:45
 3/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget.
2022. ápr. 17. 16:46
 4/17 anonim válasza:
68%

Hasonlóan gondolom, ahogy az első is írta. Bár kezdőként igenis lehet defficitben izmot építeni. Igazából a későbbiekben is, csak sokkal nehezebb és lassabb folyamat lesz, mind némi kalória szufficittel.

Fenékre guggolás, felhúzás, csípőemelés főleg. Mellé kiegészítő gyakorlatok, mint pl. kitörés variációk. Ettől lesz kerek a fenék.

A lapos has -meg ahogy szokták mondani- a konyhában születik. Szóval diéta.

2022. ápr. 17. 19:28
 5/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm, nagyon sokat segített a válaszotok. Sajnos nem sokat tudok arról, hogy hogy lehetne szép fitt és formás alakom. Nem járok edzőterembe, szóval csak otthon tornázok, de azt is csak negyed/félórát egy nap.

Mostantól, vagyis reggeltől kevesebbet fogok enni és figyelem a kalóriákat. Valahogy attól félek, hogy évekbe is tarthat, hogy tökéletes formás testem legyen. Nem ismerem, hogy kifejezetten milyen gyakorlatok az igazán hasznosak. Pedig sok YouTube videót néztem meg ilyen témában.

2022. ápr. 17. 20:07
 6/17 anonim válasza:
100%

2es vagyok.

Én a helyedben terembe mennék ha van rá lehetőséged. Elég rövid idő alatt kevés lesz a saját testsúlyos gyakorlat és a farizmot terhelni kell rendesen, hogy nőjön. A teremben egy edző meg is tudna tanítani a gyakorlatok helyes kivitelezésére, mert az nagyon fontos.

A kalóriák mellett figyelj a makrotápanyag eloszlásra is.

2022. ápr. 17. 20:14
 7/17 anonim ***** válasza:
39%

A negyed és fél óra edzés semmi, főleg otthon.

Először lefogyni kéne, kalóriadedicittel, aztán elkezdeni izmot építeni. A kettő együtt nem megy, max nagyon az elején.

Szóval:fogyás az első lépés, ehhez is kell súlyzós edzés, de az étrend fontosabb.

Azt hogy tervezed, miket eszel, mennyit?

2022. ápr. 17. 20:24
 8/17 A kérdező kommentje:

Azt hiszrm reggel műzli vagy főtt tojás lesz, délután leves vagy zöldségek kenyérrel, és valamilyen gyümölcs. Igazából elég érzékeny a gyomrom, sok mindent nem bír a gyomrom. Ráadásul vegetáriánus is vagyok.

Torna szempontjából pedig hasazás (azt hiszem így hívják, de ezt se tudom). Főként. Persze nem csak ezt, de leginkább ezt.

// Egyébként amikor fiatal voltam, akkor úgy tudtam vékony lenni, hogy szinte nem ettem semmit egy nap, de másfél órát futottam. Most ez már nem menne//

2022. ápr. 17. 20:57
 9/17 anonim ***** válasza:
0%
Minek a kenyér??
2022. ápr. 17. 21:21
 10/17 A kérdező kommentje:
Mert attól mêg nem rossz a gyomrom, valami kalória bevitel csak kell, nem?
2022. ápr. 17. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!