Hogy fogyhatnék viszonylag rövid idő alatt kb. 4 kg-t?
Sziasztok!
160cm, 59kg, 18 év alatti lány vagyok. Utóbbi időben feljött rám jónéhány kiló (mentális problémák miatt, de ez most nem lényeg) ami meg is látszik. Szeretnék viszonylag rövid idő alatt leadni 4 kg-t.
Testi problémák miatt nem ehetek húsokat, tejtermékeket, tojást, a halakat és tengeri állatokat meg nem szeretem.
De ezt meg tudom oldani helyes fehérjepótlással. Én a napi 3 étkezés híve vagyok, szvl csak reggeli, ebéd, vacsora.
Sportra alapvetően van lehetőségem itthon (egyedül a futás nem oldható meg), napi 1 órát tudnék rászánni.
Tőletek csak annyit szeretnék kérdezni, hogy hogy oldhatnám meg, hogy kb 1 hónap alatt leadjam ezt a 4 kg-t, mennyit sportoljak, milyen testmozgást javasoltok, mit egyek vacsira (ez az egyetlen étkezés problémás számomra), valamint mennyi kalóriát vigyek be a szervezetembe összesen és étkezésekként? (Lemegyek 1200kcal alá ha szükséges, de ha tudtok ennél kímélőbb megoldást, azt megköszönném)
Elsőnek köszi!!
Második pedig, szerintem jobb most változtatni mint több 10 kg-s feleslegnél
És lehetséges hogy pár kg-vel több van rajtam mint 4kg, de egyelőre ezt a célt tűztem ki magam elé :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!