Hogyan fogyhatnék le rövid idő alatt?
Mióta elkezdődött a 9.osztàly azóta elèg sokat hìztam. Eddig sem volt álom formám, de mostmár elegem van. Főleg a combomon ès a fenekemen van a plussz.
Próbálok minél egèszsègesebben ètkezni, pároltzöldség, csirkemell, hal, salàták.
A problèma ott kezdődik, hogy a suliban 1 tesi órànk lenne, de senki sem tornászik, csak ha jegyet kell kapjunk.
Itthon mindennap 15 percet edzek a combomra és kb 30 percet szobabiciklizek (ha van rá lehetőség..)
Mèg mit tehetnék a gyorsabb fogyàs èrdekèben? Kb 7 kg kéne lemenjen.
Előre is köszönök minden választ :)
Az nem elég ha csak az étkezésre figyelsz!
Gondolom tornáznál tesi órán csak egyedül nincs kedved...
2 lehetőség van.
1: Beiratkozol valami tornára vagy küzdősportra. Legjobb lenne a szertorna vagy pedig capueira. (akár fiú vagy akár lány)
2: Nézzél ki netről valami edzés tervet és csináld otthon de előtte fussál egy jó nagy kört.
Én az elsőt ajánlanám de nem ajánlom hogy 10 percenként nézd a tükröt hogy lefogytál-e már! Hidd el 1 hét alatt látható lessz! Feltéve ha nem adod fel!
15 évesen nem fogok zsírleszívàshoz folyamodni.. Amùgy sem vagyok annyira kövér. Mindenki azt mondja hogy jó alakom van, csak én tudom hogy nem érzem magam jól a testemben.
Az a gond hogy egy kisvárosban lakom, itt nincsen lehetőség sportra járni... tànc lenne de csak pàrostànc..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!