179cm vagyok és 56 kg. Mennyire normális ez még?
Figyelt kérdés
Sokat olvastam itt hasonló kérdéseket-válaszokat.
Közvetlen ismerôseimmel nem merem megbeszélni,gondoltam itt névtelenül megkérdeznék errôl valakit. Elôre is Köszönöm ha válaszolsz!
2022. febr. 17. 21:13
11/21 anonim válasza:
Az Isten áldjon már meg, legalább annyit nyögj, hogy pasi vagy, vagy nő vagy? Mondjuk mindenképpen betegesen sovány vagy, de ha ezt pasiként produkálod, akkor a halál szélén táncolsz, csak hogy tudd.
12/21 anonim válasza:
11 Nem tudja eldönteni, hogy milyen nemű. Megesik az ilyen.
13/21 anonim válasza:
Ha abból indulok ki hogy tesóm 172 centihez 52 kg kórosan sovány …. Hasonló testalkat lehetsz te is. Sőt.
A kulcsszavaidból látszik hogy tartasz tőle , hogy valami étkezési zavarod van. Ne félj segítséget kérni, az sosem szégyen . Az hogy nem tudod magad objektíven megítélni az is utal arra, hogy testképzavarod van.
Ha meg férfiként írod ezt akkor meg pláne.
14/21 anonim válasza:
Nagyon kevés.
Mivel a kulcsszavaknál szerepel az étkezési zavar, ezért gondolom, te is tudod, hogy nem jó ez így.
Vagy itt keresel megnyugtató válaszokat, hogy mégsem kevés? De, nagyon kevés.
15/21 NTBS válasza:
Sovány vagy szerintem is. Szedj fel egy pár kilót és jobb lesz.
16/21 anonim válasza:
Kezdj el súlyzós edzést végezni és kalória többletben enni, figyelve a megfelelő mennyiségű fehérje bevitelére.
17/21 Zigethy válasza:
Kb. ugyanennyi a tömegem és a magasságom. Egyáltalán nem érzem magam gyengének, nagyon jól bírom a koplalást és az alvásmegvonást is. Az átlagnál sokkalta szívósabb vagyok; oltatlanként a koronavírus-járványt is tünetmentesen éltem át.
18/21 anonim válasza:
Betegesen sovány vagy. Ehhez a magassághoz legalább 69kg egészséges.
19/21 anonim válasza:
A női maratoni futóknak vannak ilyen paramétereik.
20/21 Tanuló válasza:
Azért azt már inkább a sovány kategóriába sorolnám. Én 17 éves fiúként 178cm magasan elég izmos testfelépítéssel vagyok 71kg de most edzek és szeretném elkérni a 80kgt. Az már szinte tökéletes, neked is ezt ajánlom fehérjedús táplálkozás edzés és rendben leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!