Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Hány kalóriát kéne ennie egy...

Hány kalóriát kéne ennie egy 42 kilós 160 centis nőnek ahhoz, hogy tartsa a súlyát?

Figyelt kérdés
Mindigis vékony volt, de most az egyetemen vizsgaidőszak van, ezért gyakran stressz miatt elfelejt enni. Mennyi kalóriára lenne szüksége egy nap nagyjából, hogy ne fogyjon, de ne is kezdjen el hízni, tehát súlytartáshoz?

2022. jan. 21. 23:27
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindegy? Egyen! 42 kg-al egyébként is anorexia gyanús. Én 48kg-al már nem menstruáltam, szerintem, ha pár kg-ot hízik az csak javára válik.

Nagyon nem kellene kalóriát számolnia annak, aki stressz miatt nem eszik, viszont kórosan sovány így is!

2022. jan. 22. 01:45
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Pszichológus kell neki, mielőtt megöli magát.
2022. jan. 22. 03:25
 3/7 anonim ***** válasza:
82%
Mindig úgy elcsodálkozok ezeken a kérdéseken. Már szinte azon a kérdésen se lepődnék meg, hogy: 42 kg vagyok, hogy tudnék 35-re fogyni.
2022. jan. 22. 06:18
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha elfelejt enni arra tudok adni tippeket. Készítsen be magának az asztalra nassolnivalót (pl. gyümölcsöt, diákcsemegét, kekszet) és innivalót így ott van előtte és nem kell felállnia hozzá (nem zökken ki a tanulásból). A főbb étkezésekre pedig állítson be ébresztőt és egyen. (Ő tudja milyen időközönként szokott enni normális esetben.)

Az, hogy mennyi kalóriát egyen, hogy ne hízzon el teljesen felesleges kérdés, hiszen pont arról van szó, hogy nem eszik. Egyen azt, amit normális esetben enne. (Kivéve, ha koplal.)

2022. jan. 22. 07:49
 5/7 anonim ***** válasza:
33%

1200-1300

Viszont ha mindig is vékony voltál akkor valoszinuleg sokkal gyorsabb az anyagcsered es másabb a hormonrendszered mint az átlagnak tehát simán lehet hogy akár 1700at

2022. jan. 22. 09:46
 6/7 anonim ***** válasza:
43%

1300 mindenképpen kéne, ha csak az ágyban fekszik akkor is.

Ha keveset alszik az illető vagy sokat stresszel, esetleg járkál ide-oda (boltba, vizsgázni stb), vagy akár csak áll egy helyben akkor sokkal többet. 1500-at javasolnék benyomni.

Mogyoró, mazsola, tojás(főtt vagy rántotta) egy kis alkoholmentes sör simán mehet.

Kéne figyelni a makronutriensek arányára is!

2022. jan. 22. 12:27
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
42 kg-san? Hát neked nem súlytartás kellene, hanem 4-6 kg-t minimum felszedned.
2022. jan. 22. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!