Az normális ha az összes bevitt kalóriát elégetem mozgással?
pl ha 1600 kcalt eszek egy nap de 1600at el is egetek mozgassal
vagy ilyen esetben egyek tobbet?
Nem az!
Kizárt, hogy meg tudod csinálni, és főleg nem hosszú távon. A tested normál működéséhez, hogy levegőt vegyél, dobogjon a szíved, ki tudj menni akár csak a wc-re, nem beszélve a tanuláshoz, munkához minimum 1200-1600kcal kell.
Milyen magas vagy, hány kg, nemed? Mennyit/mit mozogsz naponta?
Nem történik meg mindennap, kb heti 1x max 2x
Gimis vagyok még szóval van tesi oram, ami néha rádob egy adagot attól függ mit csinálunk, van egy nap mikor tesi után rögtön egy röpi edzés de ez csak heti egyszer. plusz kutya setaltatas napi 3 óra kb és így tényleg heti 1-2x összejön majdnem ugyanannyira
van mondjuk egy picit evészavaros multam, nem volt nagyon durva de nagyon nem szeretnek újra beleesni
Egyszer fordult elő, hogy amit aznap odáig megettem, el is égettem könnyű fizikai munkával és utána úszással. Úszás közben ki kellett jönnöm a medencéből, mert annyira elkezdtem szédülni, hogy nem voltam biztos benne, hogy nem esek össze.
Szóval nem, nem normális, de amit leírtál, azok alapján az is szinte biztos, hogy nem égetsz el 1600-at egy nap.
Csak elméletileg, mert kizárt, hogy egy átlagos iskolai napon, bármennyi kutyasétáltatással ennyi összejöjjön.
Miből gondolnád az életfunkcióidat fenntartani, ha nem lenne felhasználható kalóriád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!