Honnan tudom megállapítani ezeket?
Sziasztok,
Írattam egy személyreszabott étrendet ahol 1600 kalória van megadva hogy ebben a keretben egyek. Vannak ételek is felsorolva reggelire ebédre vacsorára. Viszont úgy döntöttem hogy nem mindig abból eszek ami oda van írva hanem magamtól próbálkozom egészségesebben elkészíteni az aznapi menümet amit kívánok aznap. Viszont oké hogy nem eszek többet mint 1600 kalória, de gondolom számítanak az olyanok is hogy mennyi fehérjét ettem, szénhidrátot, zsírt. Ezt hogy tudnám kiszámolni hogy nekem melyikbol mennyire van szükségem hogy fogyjak?
Köszönöm előre a válaszokat!
Mindenkinek mas a teste, mas aranyban van jol. Altalaban eszes mellett ha fogyas a cel akkor kb 20-25 energiaszazalek feherjet, 50-60 energiaszazalek szenhidratot es 30-15 zsirt ajanlott fogyasztani
Ezt ugy tudod kiszamolni hkgy
1 gramm szenhidrat es 1 gramm feherje is 4.1 kcal
1 gramm zsir 9.3 kcal
Tehat ha pl 60 energiaszazalek szenhidratot akarsz akkor 1600/4.1 es azt szorzod 60nal és annyi gramm a szenhidrat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!