Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ezt hogy kell csinálni?

Ezt hogy kell csinálni?

Figyelt kérdés

Elkezdtem diétázni megvan, hogy mennyi kalóriára van szükségem, egy alkalmazást használok hozzá.

A kérdésem az lenne, hogy ha pl ebédre azt írja, hogy 650 kaloriat ehetek akkor muszáj pont annyit ennem mert amit most ebedeltem az csak 360 kaloria volt.

2022. jan. 4. 12:09
 1/3 anonim ***** válasza:
74%

Nem muszáj pont annyit. A napi kaloria ami a lényeg, a többi iránymutatás. Szóval így más étkezésed az ottani értéknél több lesz. En 25 éve számolok és nekem ah vált be és alakult ki a legjobban hogy reggeli, ebéd vacsora egyaránt 350-400 kalória körül van és egy 200 körüli uzsi

Te is tapaszzald ki hogy neked mi hogy esik jól

Anire érdemes figyelni hogy ne a vacsora legyen kiugróan nagy

2022. jan. 4. 12:11
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Az a lényeg hogy egy napon annyi legyen osszesen amit egy napra ir. A tobbit ahogy neked jolesik ugy oszd be
2022. jan. 4. 12:15
 3/3 anonim ***** válasza:
az amit megad az app a felsőhatár, viszont azt fontos h a létfontosságu dolgokat mint a vitaminok zsírok fehérjék stb bevidd h egészséges maradj
2022. jan. 6. 03:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!