Mindig szinte ugyanazt reggelizem, 2 napja viszont farkaséhes vagyok délelőtt. Mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Minden reggel szendvicset eszem 7:30-kor, ezzel ki szoktam bírni 13 óráig, nem igénylem a tízórait.
Tegnap délelőtt már 9:30-kor kezdtem rosszul lenni, levert a víz, farkaséhes voltam.
Ma már így keltem.
Mi lehet a gond? Hétvégén van, hogy 11-kor reggelizem és addig se vagyok rosszul, most meg..
2022. jan. 4. 09:04
1/7 anonim válasza:
Ahogy leírod, szerintem leeshet a cukrod. Legalábbis nekem, a leírásod alapján ez jön le. Ha nekem is le esik a cukrom, szokott ez lenni.
2/7 anonim válasza:
Nyilván, ha több a meló vagy a stressz, gyorsabban emésztessz, hamarabb leszel éhes.
3/7 anonim válasza:
Szerintem is leesik a cukrod. Egyél tìzórait is
4/7 anonim válasza:
Nem lehet,hogy hamarosan kezdődik a ciklusod? Egy- két nappal előtte szoktak ilyen tünetek lenni
5/7 A kérdező kommentje:
Most nem mértem cukrot, de ilyenkor jó szokott lenni.
Ciklusom nem tudom merre jár, október óta nem menstruáltam, most van több pms tünetem, de nem tudom mire számítsak
2022. jan. 4. 11:49
6/7 anonim válasza:
Ha feher kenyér akkor simán lehet, kert gyoraan szívódik fel. Eszel melle zöldséget? Az is telit
Ami még lehet hogy nem iszol eleg folyadekot es azt erzekeled ehsegnek
7/7 anonim válasza:
Azért az nem feltétlenül egészséges, hogy kimarad a ciklusod, az okait tudod? Nem lehet, hogy túl keveset eszel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!