Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Akik fogyóztok, miket ettetek...

Akik fogyóztok, miket ettetek az ünnepek alatt? És mit fogtok enni, edzeni a következő napokban?

Figyelt kérdés
2021. dec. 26. 18:06
 1/10 anonim ***** válasza:
89%
En megvarom Az unnepek veget es azutan fogyozom.
2021. dec. 26. 18:20
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Pénteken a szokásos dolgokat csak kevesebbe tés este vacsira pulyka volt, ettem 2 krumplikrokettet meg cukormentes hági meggylekvárt

Benne is maradtam a keretemben

(Osszesen 1340 kcal)

Szombaton

Reggelire 11 fele spenotos csirkés durum farfalle

Ebédre jöttek, húsleves, ugyanúgy mértekkel a pulykás előző napi vacsiból

És utána sajtos rúd, házi mozart golyo(2db), ludlab szelet (20gr), cukormentes tk dios bejgli 3 szelet, 2 pici mezeskalacs, 6db mini feherjes kokuszgolyo, 8 cukormentes hokifli, ket deci bor, egy edes egy szaraz (osszesen 2470 kcal)

Vasárnap (ma)

Reggel 60 perc sulyzos edzes es 45 perc kardio 80 szazalekos pulzustartomanyban

Edzes elott kis joghurt es sajat kevert muzli

Edzes utan megint puylka a szokasos dolgokkal

Utana sajnos osszevissza kezdtem enni megint

2db mini cm kokuszgolyo, 2 hokifli, 2 hazi mozart golyo, egy szelet cm gesztenyes bejgli, 2 cm szaloncukor, egs kezeskalacs, 1 diokremmel toltott datolya, 1 paprika, egy adag tejszinhab a bejglihez es masodik ebedre husleves egy repaval, 3 deka csirkehussal.

Mára még tervezek 2-3 sütit (pl kokuszgolyo vagy szaloncukor) mert ugysem birom ki es mert az edzes elegge lehuzta az energiaimat

Es vacsira tervezek megint spsnotos csirkes farfallet hogy a feherje tuti meglegyen (igy 1600 kcal korul lesz)

A keretem 135p fogyashoz, 1590 sulytartashoz

Edzeni még megyek kedden szeményi edzőhöz

2021. dec. 26. 18:22
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Az edzést szüneteltetem az ünnepek alatt. Volt töltöttkáposzta, hal karfiolrizs, a desszertem görög joghurt volt tojáslikőrös fehérjeporral, isteni, olyan mint egy pohárkrém és kb 250 kalória
2021. dec. 26. 18:55
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
En vegig edzek ugyanugy csak talan tobbet eszek, de nekem nem art
2021. dec. 26. 20:44
 5/10 anonim válasza:
31%
Én csak jan 1-tol fogyozok
2021. dec. 27. 08:17
 6/10 anonim ***** válasza:
80%

Ezzel az a baj h az elsejei pezsgonel majd holnapkt mondasz, es igy tovabb orokke

A masik hogy azt hiszed fogyozni kell. Nem fogyozni kell hanem egészsegtudatosan élni. Hiaba fogysz random hülye szabályokkal bármennyit, ha abbahagyod, utána nem tudod tartani

2021. dec. 27. 08:30
 7/10 anonim válasza:
33%

6# nem. En mar feleve fogyozok, tartom a formát, itt van unnep, neha jolesik enni.

Lehet csalonapokat tartani.

Na csumi.

2021. dec. 27. 10:03
 8/10 anonim ***** válasza:
73%
Ami jól esett, halászlé, pulyka, töltött gomba, csirkemell, sülthal, dinsztelt káposzta, saláták voltak a három nap alatt a menü, plusz sütik,csoki, szaloncukor. Annyi,hogyha tele lettem nem zabáltam többet, csak ahogy hétköznap is eszek, annyit ettem és ittam, nem többet vagy kevesebbet.
2021. dec. 27. 10:56
 9/10 anonim ***** válasza:
57%

Nem fogyózok, mi a francnak. Eszek, amit megkívánok, és mozgok. Ennyi.

Fogyóztam elég sokáig, sikerült is 35 kg-ig lemennem, szóval soa többé :D

2021. dec. 29. 16:25
 10/10 anonim válasza:
Mar itt is megy a lepontozas ha elmondom oszinten.
2021. dec. 29. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!