Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ezzel kb mennyi kalóriát...

Ezzel kb mennyi kalóriát lehet égetni?

Figyelt kérdés

Ezekben a videókban szereplő tornával mennyi kalóriát lehet kb égetni? Á napi mozgás miatt kérdezem csupán, de ha nem a jó kategóriában írtam ki a kérdést, akkor bocsi érte...

Videók linkjei:

[link]

[link]

[link]

[link]

Köszönöm előre is a válaszokat!

2021. dec. 16. 21:30
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Rengeteg mindentől függ

másmennyit éget egy 150 centis 23 éves nő és egy 190 cm-s testépítő 90 kilós férfi - legyen itt most egy 170 centis 60 kilós nő

másmennyit éget aki borzasztó állóképességgel csinálja és aki edzett, mert az égetés a pulzustól is függ (legszorosabb összefüggésben a kilélegzett oxigén mennyiségétől) - legyen itt egy normál testalkatú, de nem sportos valaki

és mást éget aki közbe pl facebookozik, félbehagyja és mást aki egyben csinálja - legyen aki rendesen megcsinálja

és abban is különbség van, hogy valaki tudatosan vagy tudat alatt lecsalja vagy szabályosan csinálja - legyen az átlag aki szabályosan csinálja de a végére kifárad és ezért romlik

így (erős becslés így is) fél óránként kb 180 kalóriával lehet számolni

2021. dec. 16. 22:09
 2/5 anonim ***** válasza:

Első válaszoló alapján óránként 360 kalória.

Egy mekis dupla sajtburger (ami szaros 17 dkg) 461 kalória.

Megéri? Nem lenne egyszerűbb, olcsóbb, időtakarékosabb megoldás lájtos kajákon élni? (A fogyás javát a kaja hozza.)

Ha a mozgás a fő cél, akkor nem válik károdra, formál, stb., de ha nincs rá szükséged (pl. eleget mozogsz melóban), akkor hülyeség a torna + rántotthús páros.

2021. dec. 18. 02:20
 3/5 A kérdező kommentje:

Kettes, miből gondolod, hogy én mekis kaján és rántotthúson élek?

A cél csupán az, hogy legyen valami mozgás is az életemben, hogy szintén tudjam tartani magamat. Borzasztó sokat küzdöttem azért, hogy lefogyjak, nem szeretnék visszahízni arra a súlya, ahonnan indultam. 162 cm magas vagyok, hozzá most már 55 kg, de covid előtt 74 voltam. Nincsen lehetőségem arra, hogy eljárjak mozogni, sportolni, arra viszont van lehetőség, hogy itthon tornázzak, ezért kerestem neten olyan videót, ami talán jó lehet.

2021. dec. 18. 12:20
 4/5 anonim ***** válasza:

Miből gondolod, hogy nem csak példának írtam?

Fuss neki újra a Ha a mozgás kezdetű mondatomnak...

2021. dec. 18. 12:48
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
neked a tested alapján kb 320-340 kalóriát éget egy óra ilyen torna
2021. dec. 18. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!