Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mennyit fogyhatok ha csak 800...

Mennyit fogyhatok ha csak 800 kcal-t viszek be egész héten? 18/L,154 cm,44 kg.

Figyelt kérdés

2021. dec. 6. 08:15
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Egy hét alatt 2-3 kg-t,de inkább vízből.Nem lehet egy emberi testet egy hét alatt jelentősen hosszútávra megvàltoztatni,ha így lenne már kihalt volna az emberiség.Ez alatt azt értem,hogy amint eszel,visszajön az a leadott súly.Előbb-utóbb pedig jelentkezni fognak falási rohamok és könnyen kialakulhat a bulémia.Ha sikerül azt is legyőznöd lehetsz 30 kg,és kórházban vagy taktikàzol tovább és meghalsz vagy elkezdesz normálisan étkezni.
2021. dec. 7. 13:32
 22/27 anonim ***** válasza:
Hova akarsz fogyni? Egyáltalán nincs súlyfölösleged. Ráadásul éheztetnéd magad...
2021. dec. 7. 20:20
 23/27 anonim ***** válasza:
Nőknél az az ideális testsúly, ha a 100 cm utáni magasságból elvesznek tízet. Nálad ez jó. Fiúknál nem kell levonni 10-et, ott a 100 cm utáni a jó súly.
2021. dec. 8. 14:05
 24/27 anonim ***** válasza:
Kb fél kilót. Ilyen pici súlyból eleve lassú és nehéz fogyni. Nem tudsz sehogy akkora deficitrt okozni hogy akár 1-2 kilót fogysz. Akkor se ha semmit nem eszel
2021. dec. 14. 09:29
 25/27 anonim ***** válasza:

Fogyni? Egész héten 800 kalória? Akkor nem eszel egész héten!

Az baromság és csak tönkre teszed magad!

Én 160 cm vagyok és amikor 47-48 kg voltam a diétám végén, hát borzasztó volt ahogy kinéztem. Le vagyok fotózva... Egy deszka is lehetett volna ott helyettem kb olyan csúnya alakom volt akkor. Nagyon lapos hasat akartam de ahhoz el kell fogynom teljesen kb meg olyan étrend kellene ami nekem nem fekszik. Annál jobban szeretem a hasam, annyira kitartó nem vagyok és végülis kinek akarok megfelelni az ultra lapos hassal? Úgyhogy letettem róla, csak próbálom szinten tartani, mert hasra hízok. Hasas voltam 67 kg-osan, igaz lábam is volt bőven. Meg vizesedtem. Most is érzem amikor több bennem a víz. Azt megoldom teával.

Szerintem is vannak lelki bajaid, magamból kiindulva. Csak én észbe kaptam, hogy az úgy már szar... Ilyen formátlan sosem voltam mint akkor. Azóta felszedtem magam 55 kg-ra vagy több nem tudom most konkrétan hirtelen. Most így kellene maradnom kb. De rám jött az ehetnék, most megint küszködök a napi evés beosztásommal, hogy ne éheznék folyton. Nem jó a rendszerem, össze vissza időben eszek és sokáig vagyok ébren, így ennék örökké. Vagy má unalomból. Lehet be kellene zabálnom aztán lenyugodnék. Vagy nem... :D

Hidd el, hogy nem kell fogynod! Ki vagy mi miatt akarsz csont sovány lenni? Szépnek tartod ha ki van a csontod? Ne tedd tönkre magad! Ez már lelki szintű dolog, kérjél segítséget szerintem is! Én is harcoltam magammal, tudom milyen az. De én időben kiszálltam.

2021. dec. 15. 00:05
 26/27 anonim ***** válasza:

Én 1300-al napi szinten nuku mozgással is szédelgek olykor. Kicsi szívem, ne legyél butácska, tudod mennyi az a 800 kalória egész hétre? Mert nem úgy tűnik, mintha tisztában lennél vele. Nincs fél kiló kenyér összesen. Max pár napig tudnád tartani magad hozzá, utána két lehetőség van. Vagy olyan kiéhezett leszel, hogy mindent ami ehető, bepusztítasz, vagy a mentő visz el, mert gyengeségedben elájuszl.

Inkább egyél egészségesen, napi 3-szor, végezz erősítő testmozgást, hidd el, az az energia ami atjárja majd a tested, ha már belejössz, mindent megtérít.

2021. dec. 15. 14:34
 27/27 anonim ***** válasza:
Ez nagyon kevés kalória, egy totyogós is többet eszik.
2021. dec. 19. 18:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!