Lehetek azért több 20 dkg-val, mert sósat ettem?
Figyelt kérdés
Kalóriákat számolok, tegnap minden jól ment és belefért késődélután egy kis sajtos twisted snack, ami után megittam kb egy liter vizet is. Már este is feltűnt, hogy fura, hogy nem kell pisilnem, de hogy reggel sem, az már durva. Lehet ettől az esti sós nassitól? (még soha nem csináltam ilyet, hogy az utolsó étkezésre eszem nagyon sósat, ráadásul sósakat eleve keveset eszem, de most megkívántam). Minden reggel és este felírom a súlyomat, de az esti még rendben volt.2021. nov. 27. 08:49
11/16 anonim válasza:
20 dekát nem lehet hízni sós cuccoktól. Max 18-at.
12/16 anonim válasza:
11-es
Tudtommal 15-öt lehet.
Ha találkozód van kérdező mindenképp mondd le, mert az a 15dkg durván meg fog látszódni rajtad még lenge ruhában is.
14/16 anonim válasza:
Pisilj. Problem solved. Meg ne egyél ilyen vackokat.
15/16 anonim válasza:
Na, a többiek leírták részletesebben. Egyes voltam.
Ez a húsz dekán való aggódás, meg a napi kétszeri mérés súlyos.
16/16 anonim válasza:
Mostanában kíváncsiságból többször is lemértem a wc használat előtti és utáni állapotot reggel. Mindig legalább 2 kg eltérés volt a két állapot között. Mondjuk én rengeteg folyadékot fogyasztok naponta az átlaghoz képest. A 20 dkg eltérés egyébként ettől függetlenül is simán belefér. Pl ha stresszesebb napod van, akkor a kortizol (stresszhormon) szinted is magasabb lesz valamennyivel, ami szintén eredményezhet valamennyi vízvisszatartást. Ebbe inkább nem megyek bele, nem is értek hozzá, csak mellékesen fűztem hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!