Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Lehetek azért több 20 dkg-val,...

Lehetek azért több 20 dkg-val, mert sósat ettem?

Figyelt kérdés
Kalóriákat számolok, tegnap minden jól ment és belefért késődélután egy kis sajtos twisted snack, ami után megittam kb egy liter vizet is. Már este is feltűnt, hogy fura, hogy nem kell pisilnem, de hogy reggel sem, az már durva. Lehet ettől az esti sós nassitól? (még soha nem csináltam ilyet, hogy az utolsó étkezésre eszem nagyon sósat, ráadásul sósakat eleve keveset eszem, de most megkívántam). Minden reggel és este felírom a súlyomat, de az esti még rendben volt.
2021. nov. 27. 08:49
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
95%
Bakker, a súlyod egy nap alatt különböző, ennél többet is ingadozik.
2021. nov. 27. 09:56
 2/16 A kérdező kommentje:
nem olvastad el a kifejtést, ugye? :D
2021. nov. 27. 10:09
 3/16 anonim ***** válasza:
89%
Valószínűleg igen
2021. nov. 27. 10:39
 4/16 anonim ***** válasza:
91%
De. De az tökmindegy.
2021. nov. 27. 11:06
 5/16 anonim ***** válasza:
92%

Millió oka lehet, az általad leírt az egyik, de egy szinte tuti: nem konkrétan 20 deka zsírt pakoltál fel. 20 deka, az semmi, figyelemre sem méltó. Ne kattanj rá így a dolgokra, mert mikor majd 2 kilóval leszel több egyik nap, és esetleg egy pár napig úgy is marad, akkor nagyon el fogsz keseredni, és talán feladod. Az ok, hogy naponta felírod a súlyodat (teljesen felesleges este is, a legjobb reggel éhgyomorra, a dolgaid elvégzése után), de ezt átlagold hetente, és így kapsz egy képet a valódi tendenciádról. A napi súlyingadozásokkal ne foglalkozz, azzal sem, hogy miért történnek, nem érdekes.

Viszont ez a kérdésed és a kilóid grammra történő szigorú követése eléggé arra enged következtetni, hogy túl szigorú diétát tartasz, túl alacsony kalóriabevitelt állítottál be. Remélem nem így van.

2021. nov. 27. 11:41
 6/16 anonim ***** válasza:
86%
A 20dkg egyenlő egy szarással.
2021. nov. 27. 12:05
 7/16 anonim ***** válasza:
92%
Nem voltál hugyálni, azért mértél 20 dekával többet. De ezt írtad te is. Holnapra minden normál lesz.
2021. nov. 27. 12:53
 8/16 anonim ***** válasza:
90%
Micsoda problémáid vannak..
2021. nov. 27. 13:38
 9/16 anonim ***** válasza:
89%
Bőven elég lenne hetente mérni magad, ez a napi 2 nem egészséges. Az meg pláne, hogy 20 deka miatt aggódsz. Az egy adag pisi, vagy egy adag széklet. Teljesen normális.
2021. nov. 27. 13:58
 10/16 anonim ***** válasza:
87%
Én is szoktam 20dekát hízni egy nap, de csak azért, mert szarni sincs időm, amíg te egész nap méregeted magad.
2021. nov. 27. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!