Hány kcal lehet ez így?
Figyelt kérdés
4 tesco vajas toast kenyér 3 sonkás kocka sajt, 6 béka gumicukor. Tarhonya, egy lapka sajt (gouda) az egész Landliebe joghurt ital. Egy körte, 1 banán és kávé kb 100ml tejjel.
Több 1500-nál? Vagy kevesebb?
2021. nov. 26. 15:20
11/12 anonim válasza:
Nem tudom, mi az a kockasajt, de ha olyan, mint a medvesajt, akkor 3 db az inkább 150 kalória. Landliebe 150 körül szintén. A 6 béka is 100 felett van.
Meg ugye azt nem írta le, mi volt a tarhonyán, mert gondolom nem a lapkasajt meg a joghurtos gumicukor.
12/12 anonim válasza:
2-es, ha recoveryn vagy, akkor ez semmi. Sem tápanyagban, sem kcalban.
Én recovery alatt minimum 3000-et kellett egyek, hogy helyreálljon az, amit elszúrtam odabenn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!