Kovács Ramóna HIIT tornákról mi a véleményetek ?
Biztosan hasznos, nem ismerem. De azt nem értem, hogy kalóriát számolsz, mégsem néztél utána, hogy hogyan működik a fogyás?
Nem ettől vagy bármilyen hasonló mozgástól fogsz fogyni, hanem ha összességében több kalóriát égetsz el, mint amennyit beviszel.
Nem azt akarom mondani, hogy ne mozogj, sőt. Mozogj amennyit csak tudsz - persze egy rendes HIIT adott esetben kicsivel több kalóriát éget, mint pl. a sima futás, de nem számottevő a különbség -, légy aktív, mert az jó az egészségednek, fitten tartja a szervezetedet, de nem ettől várd, hogy fogysz vagy nem fogysz. Ha neked tetszik, csináld ezt, de ha nem tetszik, akkor azért mert valaki azt mondja, hogy ettől fogyott (nem hidd el, nem konkrétan ettől fogyott), ne erőltesd magadra.
Nem lehet hogy nem az edzéstervek különbsége hozta meg a sikert, hanem hogy lett étrended is? :)
Ott a második válaszoló mondatában a mmegoldás: amit szigorúbban betartottam. A kaja a mérvadó valószínűleg, illetve igen, egy profin osszerakott edzésterv sokkal hatásosabb, mint egy random youtube videó.
Mindazonáltal annak se kell kard a dőlni, akinek nem telik személyi edzőre: a kajára odafigyelés a sikeres fogyás "titkának" kb 80 százaléka.
A mozgás e mellé plusz.
Mondom ezt úgy, hogy én is nagyon szeretném ha valaki írna nekem edzés terveket, mert online sok mindent kiprobaltam már, és egy darabig megy is, aztán megszokná a testem utána megint agyalok mit kellene, és sok idő, energia négy el ezzel, nem mellesleg csak körbe körbe járom ugyanazt, nem nagyon van fejlődés. De mint mondtam, a kaja a legfontosabb, itt is jó ha van segítség, de aki kicsit is utána néz az egészséges táplálkozásnak és a kalória számolásnak és kitart mellettük annak menni fog. Mellé még egy kis ugrabugra vagy hasonló a netről, és bár nem leszünk tőle fitness modellek egy vállalható, egészséges karcsú testet el lehet érni a mamut jelmez helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!