Kovács Ramóna HIIT videójára tornázom, mennyit fogyhatok vele?
Figyelt kérdés
https://www.youtube.com/watch?v=jUvYMGTtOmE&t=9s
ez a videó lenne az. 155 cm 64kg 18/L
Egyszer már lefogytam 67ről 54re, de az egy csalónapból 1,5 év lett, és akkor kardió videókat néztem csak simán ami nem HIIT, elég lassan fogytam tőle és arra lennék kíváncsi ez hatásosabb e gyorsaság szempontjából? most 55-57kgra szeretnék lefogyni, viszont ami nem megy azaz 1200 kalória, régen ment de most 1500 az amit beviszek:(
2020. szept. 7. 15:49
1/6 anonim válasza:
Ilyen magassággal napi kb. 1000 kalória kellene fogyáshoz. Ha 1500-at viszel be, akkor tényleg sokat kell mozognod. Tippelni nem szeretnék.
2/6 A kérdező kommentje:
Nem számoltam de ez a videó szünetekkel olyan 24-25perc lehet, ha később (mert rögtön ezután nem tudok) letornázok még 20perc kardiót az jó? Vagy mégis próbáljam meg 1200ra csökkenteni a kalóriabevitelem ?Bár szerintem ez régen is kevés volt
2020. szept. 7. 16:24
3/6 A kérdező kommentje:
Ha az 1000 kalóriát arra érted, hogy annyit kéne ennem butaságot mondasz, ugyanis mindenhol fel van tüntetve hogy 1200 alatt ne nagyon egyél! De ha másra gondolsz bocsánat.
2020. szept. 7. 16:25
4/6 anonim válasza:
Az 1200 kalória általános érték nőknek. Te nem vagy átlagos, kis termetű vagy, ezért elvileg akár 1000-ig lemehetnél, de mindegy, mert már 1200-nál éhen akarsz halni. Egyél 1500-at, de akkor sokat kell mozognod. Majd meglátod, beválik-e. Ha nem, gyere vissza!
5/6 anonim válasza:
Teljesen jó vagy így, kb. fél éven alatt meg tudod csinálni. A sporttal elég kalória deficitbe kerülsz.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :))
2020. szept. 8. 09:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!