Kovács Ramóna (kovirami) youtuberről mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
2019. nov. 26. 21:34
2/4 anonim válasza:
Semmi. Mutat néha gyakorlatokat edzéshez, de semmi olyat nem tud mutatni, amit legalább 5000 külföldi csatorna ne mutatott volna már meg.
3/4 anonim válasza:
Kicsit megkéstem, de nem baj. Mint fitness youtuber, semmi extra. Ugyanazokat a gyakorlatokatutatja be újra és újra, amiket 500 másik fittness ember. Amúgy meg már alig van ilyen videója. A vlogoktól meg én hányingert kapok. Szegény gyereket is már a fogantatás óta egy élő reklámtáblának használják. Undorító ez szerintem. Instán is folyton csak a hirdetés megy, kb mást sem látsz tőlük. Élvezik, hogy egy csomó szuper cég sponzorálja őket. A sporton kívül semmi hasznosat nem tudnak mutatni. Folyamatosan drága éttermekben esznek, drága helyekre mennek, természetesen rengeteg reklámmal. Nekem most lett ő és a férje nagyon sok. Könnyes búcsút is vettem tőlük.
4/4 anonim válasza:
Anno még mikor kezdett betörni a "köztudatba", akkor egyszer liveozott,beléptem, és annyira szépnek láttam a fogait,hogy megkérdeztem,hogy esetleg volt-e fogszabályzója, mert nagyon szépek. Ezt is hozzátettem,nehogy félreértse.
Aztán olyan flegma stílusban válaszolt, hogy "Nem, miért lett volna? Milyen hülye kérdés ez?" hogy csak néztem. Lehet,hogy egy gyenge pontjára tapintottam rá, vagy épp rossz napja volt. Mindenesetre Dani csak csendben röhögcsélt mellette, választ viszont nem kaptam. Illetve kaptam,csak nem érdemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!