1500 a megfelelő kcal amit be kell vigyek minden nap(mozgás nélkül is). Ha hétvégenként 1/2 nap meghaladom a kcal-t vagy annyit eszek amennyit akarok..akor hízni fogok? Ha a többi más napokon 1500 kcal-t viszek be.
Figyelt kérdés
2021. okt. 21. 22:17
11/14 anonim válasza:
Dehogy, nem fogsz hízni. Pláne, hogy azokon a napokon is max. 2000 kcalt vinnél be. Szóval kétlem, hogy híznál. De ha a hetek során mégis felmenne valamennyi minimális súly, akkor ha pedig továbbra is méred rendszeresen a súlyodat, akkor hamar észreveszed, és akkor változtatsz. De kétlem, hogy híznál.
12/14 anonim válasza:
Nem fogsz hízni, ha nem mindentbele módon eszel, hanem kicsivel többet . Ha szigorúan mindig pont 1500at eszel és hétvégén mondjuk 2x 500 kcallal többet, akkor fogsz, de nagyon hosszútávon. 7000 kcal egy kg zsír, tehát 2 havonta jelent egy kiló pluszt (becslés). Viszont ha már egy nap is kevesebbet eszel, vagy sportolsz akkor kb egyensûlyban maradsz és nem fogsz hízni
13/14 anonim válasza:
Ne napokra, hanem egy hétre határozd meg a kalóriakeretedet, és azt oszd el úgy napokra, hogy hol kevesebb, hol több.
14/14 anonim válasza:
Nálam ez a csaló nap, összevissza dolog nem működött, nekem kell a rendszer. Bizonyos kajákat beépítek az étrendembe (figyelembe véve azt hogy esetleg több kalória, cserébe más nap kicsivel kevesebbet eszem, vagy másnap többet mozgok - az edzést én az étrenddel "összehangoltam" - persze nem profin, csak amennyire tudtam). Bizonyos ételekről meg megtanultam lemondani. Főleg azokra gondolok ami nem csak h olyan sok kalória h aznap már biztos kilógok a keretből, hanem mellette még más okból egészségtelen is. Ilyen pl. a kóla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!