Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Nagy bajt csináltam?

Nagy bajt csináltam?

Figyelt kérdés
20 napja kezdtem el életmódot váltani , nagyon szépen ment eddig le is ment 8.5 kg. 125 kg voltam. Nagyon bánt, lelkiismeret furdalásom van. Ma szülőknek házassági évfordulója volt és étterembe mentünk. Próbáltam nem vadul enni olyan dolgokat mint eddig. Svéd asztal volt. Néztem mi az amit be tudok illeszteni de úgy érzem nem úgy sikerült ahogy szerettem volna. És még egy szelet tortát is megettem. Borzasztóan bánt. Végül ki kalkuláltam hogy 1500kcal helyett közel 2300kcalt ettem meg.Nagyon elrontottam? Nem hagyom abba és folytatom az életmód váltást. De nagyon megvisel hogy nem bírtam magammal... Holnap egyek kevesebbet hogy egában legyek?
2021. okt. 9. 19:24
 1/9 anonim ***** válasza:
87%

Nem rontottál el semmit, nem legyen lelkiismeretfurdalásod.

Ma tartottál egy szabadnapot, ennyi belefér.

Holnaptól megint mindent ugyanúgy csinálj, mint eddig, a mai naptól nem fogsz visszahízni, söt van rá esély, hogy még jobban beindul a fogyás.

Ha NÉHA elöfordul ilyesmi, az nem gond, de havi egy alkalomnál több nem feltétlen jó ötlet.

További sok sikert kivánok!

2021. okt. 9. 19:46
 2/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, megnyugodtam. Tényleg nagyon igyekszem! Szeretnék fogyni még legalább 30 kg-ot. Nem adom fel!
2021. okt. 9. 19:56
 3/9 anonim ***** válasza:
85%
Ilyen súllyal szerintem a 2300 sem sok, szóval ne aggódj, szerintem valószínűleg még így kalória deficitben vagy. Holnap ne egyél kevesebbet, egyél normálisan. Én habár csak pár havonta megyek étterembe, de amikor megyek, akkor én sosem nézem a kalóriákat, szimplán próbálok arra figyelni, hogy ha jól laktam, akkor ne egyem túl magam (hajlamos vagyok túlenni magam, szóval étteremben erre próbálok figyelni, hogy fölösen ne egyek). Ne rágódj ezen szerintem.
2021. okt. 9. 20:36
 4/9 anonim ***** válasza:
90%

Hajjaj, velem mikor így egyszer-egyszer elszaladt a ló, volt hogy lecsúszott 3500+ kalória is. Mégsem hátráltatott semmiben, maximum minimálisan belassította a fogyási folyamatot. Inkább ügyes vagy, hogy egy svédasztal mellett úgy tudtad türtőztetni magad, hogy a napi beviteled még így is csak 2300 volt.

De egyébként nem vagy farkaséhes 1500 mellett? Csak mert 64 kg kezdősúllyal én fogytam 1500 kalóriával.

2021. okt. 9. 21:02
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem vagyok éhes, van hogy 1200-1300 kcal egy nap. Mert nem kívánok többet. EzA 2300 kcal nagyja mérték, lehet hogy több volt de az is hogy kevesebb. Mérni nem tudtam. És nekem az nagyon fontos hogy mindent mértek amit meg eszem, hogy biztos annyi legyen amennyi.
2021. okt. 9. 21:27
 6/9 anonim ***** válasza:
36%
Jézusom... Minden nap megeszek 2000-2500 kcalt, és vékony vagyok. Mikor fogyókúráztam, ált. 1600 kcalt ettem, de voltak 1000 kcal-os napjaim, meg 2500 kcal-os napjaim is... Egyiktől se dőlt össze a világ, az 1000 kcal után nem haltam éhen, a 2500 után sem híztam meg. Ha csak kilengések vannak, de nagy átlagban megvan a kívánt kalóriaérték, akkor 1-2 nappal nem tudod elrontani, majd holnap szépen visszatérsz a szokásos kalóriádhoz, legalább volt egy jó estéd, és az anyagcseréd is felpörgött picit.
2021. okt. 9. 21:43
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Ajjaj, 1200-1300 kcal az nagyon kevés lesz, 20 napig még csak-csak bírtad, de számíts rá, hogy egyszer akkor is betolsz egy teljes svédasztalt, ha épp nem lesz ott. Ne sanyargasd magad, és ne tiltsd le magad mindenről, ez nem életmódváltás, hanem kínzás, amit nem lehet hosszú távon bírni.

A valódi életmódváltással olyan étkezésre és mozgásra állsz át, amit egy életen át kis módosításokkal tudsz tartani. Ez nem az, és óva intelek tőle, hogy ezt így folytasd (többek között saját tapasztalatból). Ne akarj gyors eredményt, tartós eredményt akarj.

2021. okt. 9. 22:29
 8/9 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm szépen!
2021. okt. 9. 22:36
 9/9 anonim ***** válasza:
Nyugodj le! Időnként kell is ilyen a szervezetnek, nem rontottál el semmit!
2021. okt. 10. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!