Ha házilag készítek chipset, az kevesebb kalória?
Köszönöm a válaszokat!
3 sehol nem írtam bő olajat, pont hogy a lehető legkevesebbe sütöm, légyszi legközelebb olvasd el figyelmesebben:)
Teljesen mindegy, hogy mennyibe dobod bele: fél literbe, vagy 5 literbe, vagy "épp csak" a serpenyő aljába teszel egy centit, az bő olaj. Csak kevesebben jobban összetapadnak, serpenyőben pedig több PAH képződik. Ha valóban kevés olajjal sütnéd, akkor sütőbe tennéd, és csak egy kis olivaolaj permettel szórnád meg. Na, az kevés olaj. Szóval köszönöm, figyelmesen olvastam.
3-as voltam.
Látom az emberek zöme még mindig csak az olajban sütést ismerik chips készítésben.
Alapon maga a krumpli egy kalóriadús növény.
A különböző diétáknál se véletlen van lecserélve a krumplis köretek másra.
Házi chips előnye: mesterséges adalékanyagok ki vannak hagyva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!