Egy házi lángosba legrosszabb esestben hány kalória van?
Figyelt kérdés
Fogyózok, ma nem ettem semmit csak egy lángost fogok majd.
Repcetet nem tudok, mamám csinálta és ő nem mondja meg.
Szóval sajttal, KIS tejföllel együtt maximum hány kcal lehet?
2021. aug. 12. 14:26
11/20 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Végül ettem tökfőzeléket és egy fél lángost tejföl nélkül:)
2021. aug. 12. 17:25
12/20 anonim válasza:
500-1200 között. általánosságban
13/20 anonim válasza:
Fogyókúrázik, de egy nap egy lángost eszik.
Agyam eldobom.
Tele az internet információkkal arról, hogy hogyan kell ezt jól csinálni.
Ez a lehető legrosszabb!!
Energia semmi nem lesz, anyagcsere leáll, és holnap olyan éhes leszel, hogy megeszed a hűtőt.
14/20 anonim válasza:
Rengeteg ilyen hülye van. Ha meg próbálsz tanácsot adni úgy csinálnak, mintha ők jobban tudnák
16/20 anonim válasza:
Egy kb A5-ös méretű sajtos tejfölös lángost 500 kcal -lal szoktam számolni.
18/20 anonim válasza:
szerintem az ilyen kajáknál felesleges kalkulálni a kalóriákat. baromi sok. szóval ne legyen miatta bűntudatod, amikor ilyeneket eszel, azok a napok legyenek csalónapok. nem azt jelenti, hogy 20 lángos meg egy féldisznó ilyenkor belefér, de egyél normálisan, aznap ne számold a kalóriákat, és engedj meg egy-két csalókaját. aztán másnap folytatod. Én is így szoktam, és heti 6 edzés mellett két hetente -havonta egy ilyen meg se kottyan.
19/20 anonim válasza:
*másnap folytatod a normál étrended :D
20/20 anonim válasza:
Miért lenne baromi sok? 4-500kcal, rá a feltét minimálisan több, és elég jól eltelít. Azért volt régen is népszerű étel, mert szinte ingyen kapsz egy kiadós, de gyorsan hasznosítható energiaforrást, ami után nem leszel éhes. Hogy egészségtelen? Nem, ha a nap további részében kalkulálsz az arányokkal (CH, zsírok). A napraforgóolaj például kifejezetten hasznos élettani hatásokkal bír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!