Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Hogyan fogyjak le?

Hogyan fogyjak le?

Figyelt kérdés

Rengeteg fogyokurat kiprobaltam mar de egyik se jott be.

Mindig visszahiztam.

Lehetosegem nincs egeszseges,bio cuccokat enni.

Mozogni nincs idom, max setalni.

Kerlek ne azt irjatok hogy akkor ne varjak semmit. Sajnos jelen idoben nagyon elfoglalt vagyok es bio draga kajakat nem tudok venni.

Hogyan oldjam meg? Csak 4 kgt szeretnek leadni. Nem vagyok elhizva de nem erzem komfortosan magam jelen sulyomba.

2021. aug. 5. 17:29
 1/3 anonim válasza:
100%

Szerintem egy egyszerűbb módszer amihez nem kell kalóriákat számolgatni.

Szerintem a legegyszerűbb módszer az hogy felírod minden nap mit ettél.

Ezután megpróbálsz minden nap lehetőség szerint ugyan azt és ugyan annyit enni. Így a napi átlagos kalória beviteled hasonló lesz.

Ezek után megnézed mik az az elemek amik fölöslegesek, pl cukros üdítő, nasi, stb, és szép lassan kiveszed őket.

Ezután pl ha napi 4 szendvicset eszel ezek számát kezded el szép lassan csökkenteni.

Fontos a fokozatosság, annál könnyebben fogod megszokni a dolgot. De tudomásul kell venni hogy a fogyás nem könnyű, és sokszor az éhségérzet zavaró lehet, de el kell fogadni, próbáld megszokni, "élvezni", mint például amikor egy kemény edzés közepette érzed a fájdalmat, de te azért is tovább csinálod :)

Remélem írtam valami hasznosat

2021. aug. 5. 18:15
 2/3 A kérdező kommentje:
Szupeer! Ezt fogom csinalni. Koszonom❤️
2021. aug. 5. 20:38
 3/3 anonim ***** válasza:

Mit jelent az, hogy visszahíztál? Azért híztál vissza, mert elhagytad a diétát. Sajnos életed végéig, folyamatosan diétáznod kell, és ezt nem tudod elkerülni.

Amíg súlyfelesleged van, addig egy speciálisabb diéta kell, ha pedig már szintentartásról beszélünk, akkor lazíthatsz a diétán, egy picivel több kalóriát ehetsz, de a csokit-cukrot-pizzát és egybeket szigorúan le minimálisan kell tartani. Emelett rendszersen kell sportolni. Ha ezeket megtartod, amíg élsz nem hízol vissza.

2021. aug. 5. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!