Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Szerintetek ez az életmód...

Szerintetek ez az életmód ideális?

Figyelt kérdés
1700-1800 kaloriát ettem, ez sok fehérjét tartalmazott, sok vizet ittam, voltam edezni reggel teremben (felsőtest) és 1 órát kardióztam, valamennyit sétáltam. Ülőmunkát végzek többnyire, és fogyni szeretnék. Szerintetek ez így rendben van? (Tudom, tudom a fogyás sok mindentől függ, fiatal lány vagyok, 170-172 cm, van rajtam plusz 5-8 kg.) Vélemény? Nagyon sok a kaja fogyáshoz?
2021. aug. 4. 15:30
 1/6 anonim ***** válasza:
68%
Az, hogy sok-e a kaja a fogyáshoz, azt teszteld. Azt írtad 5-8 plusz kiló. Most ha tegyük fel, 75-80 kg vagy, akkor szerintem a kaja az úgy oké mozgás mellé. De ha úgy érted az 5-8 kg plusz súlyt, hogy 65-70 vagy, akkor lehet, hogy sok az 1700-1800. De ugye írtad, hogy 1 órát kardió. Pontosan az mit takar? Ha elégetsz vele eleget, simán működhet az 1700-1800. De szerintem teszteld. Egyél ennyit, ha fogysz, akkor jó, ha nem, akkor kezd el lassan csökkenteni.
2021. aug. 4. 15:35
 2/6 anonim ***** válasza:
40%
Súlyod? Első blikkre az 1800kcal súlytartáshoz elég.
2021. aug. 4. 15:38
 3/6 A kérdező kommentje:
Kardió gyanánt biciklizni vagy futni szoktam, második kategória vagyok, eddig 1400-1500-1600 kalóriát ettem, de mostanában valahogy éhesebb vagyok. De akkor maradok a ,,biztos" 1400-1500 kalóriánál, és akkor halad a fogyás, legalábbis remélem. Szerintetek hány kalóriát kéne egyek?
2021. aug. 4. 16:14
 4/6 anonim ***** válasza:

5-8 kg nem sok felesleg, ennyivel nem érdemes túlzásba vinni a kalóriadeficitet. 1700-1800 nem tűnik soknak, ha sportolsz, bár ennyi alapján nem igazán tudjuk megmondani, sokat számít a biciklizés/futás intenzitása és hogy milyen gyakran csinálod.

Mindenképp jobb egy olyan étrend, amit hosszú távon tartani tudsz és lassanként mennek le a plusz kilók, mintha gyorsan próbálnál lefogyni és aztán amikor a fogyókúra végén visszatérsz normál étrendre, elkezd visszajönni a túlsúly.

2021. aug. 4. 21:19
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a kommenteket.
2021. aug. 4. 21:24
 6/6 anonim ***** válasza:
33%
Én 170 cm nő vagyok,napi 1700-1900 kcal-lal fogytam 58-ról 55-re 2 hónap alatt.Mindössze annyi,hogy elég aktív vagyok munkán meg heti kétszer edzek (egy nap konditeremben meg egyszer otthon tornàzok 1 órát).De ha nem is állómunkát végeznék (mert korábban én is végeztem ülőmunkàt) simàn fogytam ennyi kalóriával.Pedig nem is voltam túlsúlyos.Ehhez a magassághoz kell ennyi,hidd el
2021. aug. 4. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!