Napi 1600 kalóriányi ételt eszem. Miért nem fogyok?
3 hete kezdtem a kalóriadeficit szerinti étkezést. Az első héten fogytam 2 kilót, viszont a mai mérlegelésen + fél kilót mutatott a mérleg. Már a sírás folytogat. 2 éve szültem, azóta próbálok lefogyni, eddig úgy éreztem, hogy ez végre tényleg működik, de most nagyon kétségbe estem.
Ez normális? Belefér? Vagy valamit nagyon elcseszek?
Én is 173 vagyok, és 88 kg. Nem szültem, csak sokat ettem, keveset mozogtam.
Szombaton kezdtem odafigyelni, mit fogyasztok, mennyit mozgok. Nagyon lassan megy, és nagyon nehéz minden
Ha gondolod, írj, és megbeszélhetjük, ki hogy mennyit. Ez erőt is adhat a folytatáshoz :)
Vidd lejjebb egy kicsit, mondjuk 1500-ra. Mellette sportolj, és figyelj a mikrotápanyagokra. Ne vigyél be napi 200g zsírt, vagy 300 szénhidrátot. Igyekezz arra törekedni, hogy ezekből a lehető legkevesebb legyen. Ellenben a fehérje, az fontos.
+ ajánlom az Intenset startprogramját. Rómeó (aki csinálja ezt az egészet) egy jól osszeszedett torna mellett 5 napos diétát is küld, ezzel 5 nap alatt 2 kg lement
Köszi a válaszokat!
Természetesen nem fekszem egész nap, van egy 2 éves örökmozgóm. Legalább 1 órát sétálunk minden nap, illetve, vele a bevásárlás extrémsportnak is megfelel 😅 valamint, ha időm engedi, akkor pilatesezni is szoktam (heti 2-3 alkalom).
De tény, hogy az elmúlt hétben jóval kevesebbet mozdultunk ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!