Sós/fűszeres kalória szegény nasi?
Van ötletetek? Lehetőleg liszt, zsiradék mentes. Mindegy, hogy házi készítmény, vagy bolti, csak rengeteget lehessen belőle enni, és fűszeres legyen. Nem lenne baj, ha pl keksz jellegű lenne.
Nagyon sok édes nasit eszek (gyümölcsök, zabkása, turmixok), de herótom van már az édestől, viszont az a típus vagyok, aki unalmában eszik. Jó lenne valami, amit el lehetne csipegetni délután bűntudat nélkül 😁. (semmiképp ne zöldség, mert reggelihez is azt eszek, az ebéd meg mindig vegyes saláta) kösziiiiiii ☺️
# 13 az aldiban van olyan fajta ami már fűszeres és meg van sülve
Amúgy meg ami nekem nagy kedvencem az a zacskós leves: nagyon sós, nagyon mű, nem sok kcal csak sajna egészségtelen
Esetleg cottage cheese sóval + hagymával meg amit szeretnél bele
Popcorn, kuki, kölesgolyó: tök nagy a térfogata
Ropi: ez zacsi kevesebb 200 kcalnál, és elvan vele az ember egy darabig
14es: na igen, a zacsis leves... Nagy gyengém 😁😁. A bögréseket szoktam csinálni, és hát igen, ha rám tör a vágy, lecsúszik egy délután akár 2-3 adag is... Szerencsére már azzal is megy az idő, h megcsinálom, meg kihül... De azért hosszabb távon nem ez a megoldás a kérdésemre 😁😁😁
A cottage cheese-t próbáltam sok féle módon, de nekem nem jön be sajnos, pedig tök univerzális, és egészséges is 😕
A többinek túl magas a kalória tartalma ahoz, h velük töltsem a délutánokat.
Csicseri: na, kipróbáltam. Egyszerűen isteni frissen, igazad volt! Sült krumpli fűszert szórtunk rá, és fenséges!
De (csak hogy semmi ne legyen tökéletes :(), pár óra múlva már elég tottyadt, rágós lett. Kíváncsi vagyok, holnapra milyen lesz.
Mindenesetre ez eddig a legjobb ötlet amit kaptam, és biztos, h állandó nasim lesz ☺️
Ettől függetlenül, ha van még ötlete valakinek, örömmel fogadom ☺️!
Neked meg, kedves "Csicseri" , örök hálám! ☺️
Natúr mogyi popcorn, 200ft asszem 200g, ami nincs kipattogtatva.
Túzhelyre teflon serpenyő egy fedéllel, jól felhevíteni és mehetnek bele simán a popcorn szemek(SEMMI VAJ, SEMMI OLAJ és nem nem ég oda ha figyeled). Teljesen jól kipattognak.
Annyi a bibi ugye h száraz, így a só nehezen tapad meg rajta. Én Lucullus márkájú tejfölös krumpli fűszersóval szoktam megszórni.
Azért arra figyelj nyilván, hogy még a natúr popcorn az egyik legjobb és legkevésbé egészségtelenebb rágcsa, attól még BÁRMITŐL hízhat az ember ha sokat eszik, még akár csirkemelltől és salátától is ugye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!