Sós/fűszeres kalória szegény nasi?
Van ötletetek? Lehetőleg liszt, zsiradék mentes. Mindegy, hogy házi készítmény, vagy bolti, csak rengeteget lehessen belőle enni, és fűszeres legyen. Nem lenne baj, ha pl keksz jellegű lenne.
Nagyon sok édes nasit eszek (gyümölcsök, zabkása, turmixok), de herótom van már az édestől, viszont az a típus vagyok, aki unalmában eszik. Jó lenne valami, amit el lehetne csipegetni délután bűntudat nélkül 😁. (semmiképp ne zöldség, mert reggelihez is azt eszek, az ebéd meg mindig vegyes saláta) kösziiiiiii ☺️
2-3as. Megmondom őszintén, sose ettem mèg csicseriborsót... Tudod valamihez hasonlítani az ízét? ☺️
Jól hangzik amúgy, nem ártana kipróbàlni ☺️
1es. Igen, ilyesmiket láttam, és szeretem is egyébként amit kóstoltam közülük, de elég magas a kalória tartalma. Igyekszem úgy össze állítani a napi menüt, hogy sokat tudjak enni, de tápláló, egészséges legyen. Ez sima pszichológia. Szeretek sokat enni, 20-30 év alatt ehez szoktam hozzá, nem véletlenül híztam meg ekkorára. Egyik napról-hétről a másikra ezen nem tudok gyökeresen változtatni. Ezért van az, hogy ugyanúgy sokat eszem, mint ez előtt, csak azt válogatom meg nagyon, hogy mit.
Nyilván túl élem, ha nem találok (lehet nem is létezik 😂) olyasmit, amire gondolok, de annyi nálam tapasztaltabb emberke van, hátha.... 😁
Lidl marinated tofu. 200 ft. Pici kockákra vágod, berakod a sütőbe, és iszonyat pacek íze lesz, nem kell rá semmi, ha ezt a fajtát veszed, mert már pácolva van. Tömény fehérje, alacsony kalória.
Plusz szoktam répát, zellert, uborkát mártogatni hummuszba vagy avokádókrémbe, vagy amibe akarod, fokhagymás joghurtba.
A házi tzatziki is fincs
Kedves Csicseriborsós! ☺️
Nagyon jó tippet adtál, ki is próbálom a napokban. Van kedvenc márkád belőle, vagy van valami, amire figyelni kell a vásárlásánál?
Köszi ☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!