Hogyan edzek,ha súlyvesztést szeretnék?
Sziasztok annyit szeretnék kérdezni,hogy ti mit ajánlotok edzésnek,ha fogyni szeretnék?!
Nemrégiben elhatároztam,hogy elkezdek odafigyelni arra,hogy mit eszem,mennyit,és persze mozogjak eleget.(Tudom,tudom szokás szerint a sablonos kérdések,amiket már mások milliószor feltettek.)Mivel lassan gimibe megyek,így jó lenne ha tudnék változtatni az életmódomon és a külsőmön is!
Különböző oldalakon utána olvastam,hogyan vágják bele,számoljam a kalóriákat,és mozogjak mellette.Tartom is,de pár hete elbizonytalanodtam ebben,hogy jól csinálom-e...
Sok helyen azt írják,hogy"1500kcal alá ne menjünk,mert a szervezetünk koplalásnak veszi,ezért raktározó üzemmódba vált,és megáll a fogyás!"máshelyen pedig"Úgy vágj neki elsősorban,hogy kiszamíttod az alapanyagcseréd,és abból levonsz 500kcal-át,hogy heti 0.5 kg legyen a súlyvesztés."
Nekem az alapanyagcserém az 1805kcal(ülő életmódban)és 1300 dobott ki,ha fogyni akarok.Sport nélkül.Úgy gondoltam,ez mellé elkezdek még Chloe ting-et csinálni,hogyha már fogyok akkor ne legyen olyan "löttyedt"a testem,és a napi mozgás is meg legyen.Az edzések összesen 35 percesek,több videót összerakva,van két tíz perces,és egy 15 perces,de ez általában változó.Szerintetek ez ìgy mehet tovább vagy inkább ne folytassam,mert csak időpazarlás?!Ha 1500kcal eszem akkor bűntudatom van,hogy túlléptem a határt:(
14/l,167-cm és 69-kg.
Szívesen meghallgatok minden építő jellegű kritikát,de a rosszakarók kérem kíméljenek!(bocsi egy kicsit hosszúra sikeredett)
Én futással meg gyaloglással fogytam le most 15 kilót. Lassú futás, legalább harminc perc, hetente háromszor, és majdnem mindennap gyors gyaloglás, kb egy órán keresztül. Egyszerűen járművek helyett hazagyalogolok, egyszerű beilleszteni a mindennapokba.
Mellette pedig nem fogyasztok cukrot és szénhidrátdús dolgokat (süteményt, péksüteményt, rízst, krumplit). Csirkehúst eszem főleg, köretnek meg jégsalátát vagy párolt zöldségeket. Nem számolom a kalóriát. Édességet is eszem mindennap, hozzáadott cukor nélküli csokikat. A kilók gyakorlatilag leolvadtak rólam egy pár hónap alatt.
Természetesen cukros üdítőket sem fogyasztok, helyettük a Pennyben szoktam venni nagyon jó édesítős üdítőket, ráadásul olcsón.
(Én mondjuk csak egyszer eszem egy nap és sok tejeskávét fogyasztok a többi étkezés helyett, de az neked szerintem nem fontos, mert neked még gyors az anyagcseréd, az én koromban már nem annyira.)
45 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!