Fogyókúrázók! Nektek mennyi kg ot sikerült leadnotok mennyi időn belül?
Én igazaból úgy csinálom h zabkása reggelire aztán ebéd általában főzelék és vacsora pedig abonett. És pl uzsonna egy alma.
Nem koplalok, bár ez így általában 1000 kcal körül van. És sok helyen azt olvadtam h az már "koplalás" szinten van. De én rendesen eszek. És nem vagyok éhes és ez mind 1000 kcal akkor az már nem koplalás. (Szerintem)
És én sem vagyok híve ennek a "koplaljunk egy hóbapig és viszlát 10kg" mert tudom h az nem lenne jó.
Én is életmódváltás szerűségen esek át. Bár én nem rég kezdtem.
Eddig a 10kg elvártból 1kg ment le.😉
Akkor itt az ideje, hogy elkezd rendesen enni, mert ez koplalás.
Abban biztos vagyok, hogy nem sportolsz semmit, mert ilyen energiabevitellel az esélytelen, hogy érdemben mozogj valamit.
A max deficit 6-500kcal amit a tested tolerál hosszabb távon, és tartható is, az is úgy, hogy - 250 kajával - 250 sporttal. A felesleg sem 1 hónap alatt jött fel gondolom, leadni sem annyi idő alatt kell.
A fogyókúrákat rég feladtam.
Életmódváltással fogyok. -83 kg/2 év alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!