Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Folyton éhes vagyok, ez normális?

Folyton éhes vagyok, ez normális?

Figyelt kérdés
Úgy döntöttem, hogy kicsit változtatok az életmódomon, mert van rajtam plusz 5kg kb. De azóta folyamatosan éhes vagyok, ez normális? Úgy érzem egész nap eszek, reggelit, tízórait, ebédet, uzsonnát, vacsorát, mégis korog a gyomrom. Mielőtt ebbe belekezdtem, oké, hogy cukrosabban ettem, meg sok széndhidrátot, de az volt jellemző, hogy kb 2x ettem egy nap és az elég volt, egyáltalán nem voltam éhes. Ez normális? Igyekszem tartani a kalóriát, de így is nagyon alacsonyan van, a nap végén épp hogy elérem az 1200 kalóriát, pedig egész nap eszem. És olyan dolgokat, amikről olvastam itt is és más oldalakon is, hogy ajánlják.
2021. ápr. 27. 12:52
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Épphogy 1200 kalóriával persze, hogy éhes vagy.
2021. ápr. 27. 13:03
 2/5 A kérdező kommentje:

De olyanokat eszem, amiket ajánlanak.

Zabkása/tojás zöldséggel reggelire, natúr joghurt almával tízóraira, ebédre levest is eszem meg másodikat is, ami husi, zöldség, rizs/főzelékek, uzsira is mindig eszem zöldséget, vagy akár joghurt, vacsira husit, salátát vagy túrót. Akkof mit egyek, hogy meg legyen még pluszba a maradék szükséges kalória?

2021. ápr. 27. 13:06
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Éhes vagy mert rosszul csinálod. A szervezetednek több energia kell, és jelezni próbál, te meg nem törődsz vele, pedig kéne. Ezer valahány kcallal éhenhalnék. Semmi értelme az ilyen drasztikus energiamegvonásnak.
2021. ápr. 27. 13:17
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
tök mindegy mit eszel, ha nem viszel be elég kalóriát, éhes leszel
2021. ápr. 27. 13:38
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyél többet.
2021. ápr. 27. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!