Szerintetek ez mennyire káros?
Napi kb 1350 kcal-t eszek, heti 4x edzek egy órát. Így heti kb 1 kg-ot fogyok. Nem akarom ezt hosszú távon csinálni, csak amíg elérem a célsúlyom. Utána persze elkezdenék többet enni. Most viszont nincs kedvem sokat várni az eredményre, hamar el akarom érni és így megy is. Nem is okoz gondot betartani, mert többet enni egészséges kajából nem is bírok. (Persze pizza hambi csoki stb ből könnyen összeszed az ember 2-3000kcal-t is)
Sokszor olvasom itt, hogy ez egészségtelen és mindenkinek min 1500 de inkább több kcal-t ajánlgatnak.
Mégis mi problémám lehetne ebből, amit csinálok? Pár éve ugyanezt csináltam és pár hónap alatt lefogytam annyi kg-ra amennyire akartam. Nem volt semmi bajom
Kérdező!
Nem káros, nagyon jól csinálod, szuper lesz így, hajrá!
Ha erre volt szükséged, akkor tessék, itt van.
Ha tényleg érdekelne, akkor kérlek olvasd újra végig a válaszokat és tájékozódj más oldalakról is. Hozzáteszem a "nem volt semmi bajom" megszólalásokra: a szervezet ennél bonyolultabban működik, nem feltétlen akkor lesz bajod, mikor épp csinálod, hanem majd akár 10 ev múlva mikor járhatsz gasztroenterológushoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!