Mivel dobjátok fel a salátát?
Figyelt kérdés
Imádom vacsorára a salátát. Előre csomagolt salátát szoktam venni, amit paradicsommal, olivabogyóval és egy konzervnyi tonhallal szoktam felturbózni. Ezt képes lennék mindennap enni (sőt, akár naponta többször is), viszont a tonhal mindennapos fogyasztása nem ajánlott a higany miatt.
Ti mivel szoktátok feldobni a salátátokat?
Köszönöm előre is.
2021. ápr. 24. 17:35
11/15 anonim válasza:
Mangó, Eper, cékla, édesburgonya, sajtok, magok, tökmagolaj..
Amit épp találok otthon.. 😀
12/15 anonim válasza:
Mozzarella sajt, fetasajt, sült csirkemell, főtt tojás, brokkoli, sárgarépa, kaliforniai paprika, uborka, gomba, akár vörösbab, csicseriborsó.
14/15 anonim válasza:
főtt tojás, mozzarella, feketebab, gomba, reszelt sajt, csemegeuborka, kígyóuborka, grillezett csirkemell, sonka, meg persze tonhal :D Én ezeket szoktam variálni
15/15 anonim válasza:
Én is szeretem a salátát, én vega vagyok, nem eszek húst ezért sajtot szoktam ratenni, Capri bogyót, uborkat, paradicsomot, kukorica és persze öntet+szoktam meg enni mellé 2 teljes kirolesu kenyeret
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!