Szeretnék egy kezdő pecásnak bojlis botot venni,szerelékkel együtt .25-30000 Ft-ot szánok rá.Tudtok nekem segíteni?Kérem, hogy konkrét márkákkal dobjatok össze egy komplett pecabotot a fenti összegben. Köszönöm a segítséget!
Gyerek az illető?
Akkor rendben van, de egy felnőttnek már sokszor necces hozzá értés nélkül horgász cuccot venni ajándékba, ha az igényeivel nincsen tisztában az ajándékozó.
Ez kényes téma szokott lenni, mert ha a megajándékozott gagyinak tartja az ajándékot, nem fogja használni.
A használt felszereléseihez, vagy a kívánságához persze azért lehet viszonyítani, ha van arra lehetőség, de ha azt látod, hogy a használt botjai, orsói darabonként 30ezer fölötti árakon vannak, akkor inkább egy vásárlási utalványt adj ajándékba...
De hogy a kérdésre is legyen valami ajánlat:
Az orsóval gondban vagyok, bojlis horgászathoz általában nagy méretű, nyeletőfékes orsókat használnak, azoknak meg ára is van, ha minőséget is akar a vevő.
Nem igazán találtam olyat, ami 15ezer körüli áron az én igényeimnek megfelel, ami persze nem jelent semmit, mert van olyan pecás, aki a 4-5ezer forintos orsóval is boldogan horgászik.
Talán(?)
20K alatt simán találni Banax Helicont, Okuma Longbow-t... Mind a kettő nagyon jó orsó. Nyilván van jobb, de van aki egy évtizede bojlizik ezekkel...
Botot is simán kapni 15e körül olyat, ami tökéletesen alkalmas bojlizásra, bírni fogja. Nyilván nem a pehelykönnyű szupererős kategória lesz, de 3-3,5 librás botokból még a gagyit sem könnyű eltörni, úgyis a zsinór adja meg magát előbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!