Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Becsomagoljátok a betétet/tamp...

Becsomagoljátok a betétet/tampont vécépapírba mielőtt a szemetesbe dobjátok?

Figyelt kérdés

Én mindig is becsomagoltam kidobás előtt, így tanultam édesanyámtól.

Viszont mostanában két fura eset is történt velem. Az egyik egy barátnőm lakásában. Kidobtam valamit a fürdőszobai szemetesébe és ahogy kinyitottam, ott virított a betét csak úgy. A másik a nővéremnél a konyhai szemetesben, ugyanígy. Nem volt valami gusztusos látvány.

Pedig mindkettő ápolt, magára sokat adó nő. Én vagyok a fura, ilyen gyakori lenne hogy csak úgy bedobják? Oké hogy az ő otthonukban történt, nem nálam csináltak ilyet, de én elsüllyedek a gondolattól hogy így kidobjam és valaki meglássa mikor kinyitja a szemetest hogy bedobjon valamit. Ha egyedül töltök pár hetet otthon, akkor is csomagolom, pedig olyankor senki nem nyitogatja a szemetest rajtam kívül.

2020. okt. 8. 17:01
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Én vagy a saját papírjába visszacsomagolom, van rajta ragasztócsík is emiatt vagy wc-papírba. Otthon is. Én is utálom, ha vagyok vlhol és a szemetesben ott virít másnak a használt betétje..
2020. okt. 8. 17:07
 2/19 anonim ***** válasza:
82%
Erről még sosem hallottam, én mindig a saját papírjába csomagolom.
2020. okt. 8. 17:09
 3/19 anonim ***** válasza:
10%
Én nem szoktam. Így járt a takarító. Miért nem tanult jobban ?
2020. okt. 8. 17:10
 4/19 anonim ***** válasza:
83%
Igen, mindig. A következő csomagolásába, vagy wc papírba, jó sok rétegbe, ne üssön át a vér a papíron. Otthon is, akkor is, mikor egyedül éltem. Nem szégyellem, hogy menstruálok, de gusztustalan más véres cuccával szembetalálkozni.
2020. okt. 8. 17:20
 5/19 anonim ***** válasza:
10%
Tampont használok,otthon a wc-be dobom.Ha olyan helyen járok,ahol ki van írva hogy a kukába kell dobni,akkor csak simán bedobom.
2020. okt. 8. 17:21
 6/19 anonim ***** válasza:
77%
Wc papírba plusz saját csomagolásába. A takarító pedig ugyanolyan ember mint bárki más és sokuk bizony nagyon értelmes is. . Az ő munkájuk is hasznos mint mindenki másé. Szerintem alapból undorító amikor ott hever a betét...
2020. okt. 8. 17:21
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
A saját papírjába csomagolom vissza. Undorító, amikor valaki tényleg csak úgyhagyja.
2020. okt. 8. 17:22
 8/19 anonim ***** válasza:
32%
Már nem használok ilyeneket, de amíg használtam, addig mindig a saját csomagolásába visszatekertem. Aminek nem volt csomagolása, azt csak összetekertem és úgy dobtam ki. Tampont csak úgy kidobtam. Szerintem ez egyáltalán nem gusztustalan, és semmi köze a személyes higiéniához, hiszen úgyis a kukába kerül a többi szemét közé, ahová nyilván nem nyúlkál bele senki, vagy ha igen, az sokkal inkább problémás higiéniai szempontból, mint csomagolás nélkül kidobni a tampont.
2020. okt. 8. 17:22
 9/19 anonim ***** válasza:
69%

Tampont is szoktam, wc papirba.

Nekem is undi ez.

Lehet h igenywsek, csak ez eszukbe se jut... azert fura

2020. okt. 8. 17:43
 10/19 anonim ***** válasza:
17%

"Pedig mindkettő ápolt, magára sokat adó nő"

Ezek szerint mégsem.

Ez annyira evidens, hogy nem is lehetne kérdés.

Konyhai szemetesben? Te jó ég!

Nem csak gusztustalan, de fertözésveszélyes is.

2020. okt. 8. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!