Becsomagoljátok a betétet/tampont vécépapírba mielőtt
a szemetesbe dobjátok?
Figyelt kérdés
Én mindig is becsomagoltam kidobás előtt, így tanultam édesanyámtól.
Viszont mostanában két fura eset is történt velem. Az egyik egy barátnőm lakásában. Kidobtam valamit a fürdőszobai szemetesébe és ahogy kinyitottam, ott virított a betét csak úgy. A másik a nővéremnél a konyhai szemetesben, ugyanígy. Nem volt valami gusztusos látvány.
Pedig mindkettő ápolt, magára sokat adó nő. Én vagyok a fura, ilyen gyakori lenne hogy csak úgy bedobják? Oké hogy az ő otthonukban történt, nem nálam csináltak ilyet, de én elsüllyedek a gondolattól hogy így kidobjam és valaki meglássa mikor kinyitja a szemetest hogy bedobjon valamit. Ha egyedül töltök pár hetet otthon, akkor is csomagolom, pedig olyankor senki nem nyitogatja a szemetest rajtam kívül.
Én vagy a saját papírjába visszacsomagolom, van rajta ragasztócsík is emiatt vagy wc-papírba. Otthon is. Én is utálom, ha vagyok vlhol és a szemetesben ott virít másnak a használt betétje..
2020. okt. 8. 17:07
2/19 anonim válasza:
Erről még sosem hallottam, én mindig a saját papírjába csomagolom.
2020. okt. 8. 17:09
3/19 anonim válasza:
Én nem szoktam. Így járt a takarító. Miért nem tanult jobban ?
2020. okt. 8. 17:10
4/19 anonim válasza:
Igen, mindig. A következő csomagolásába, vagy wc papírba, jó sok rétegbe, ne üssön át a vér a papíron. Otthon is, akkor is, mikor egyedül éltem. Nem szégyellem, hogy menstruálok, de gusztustalan más véres cuccával szembetalálkozni.
2020. okt. 8. 17:20
5/19 anonim válasza:
Tampont használok,otthon a wc-be dobom.Ha olyan helyen járok,ahol ki van írva hogy a kukába kell dobni,akkor csak simán bedobom.
2020. okt. 8. 17:21
6/19 anonim válasza:
Wc papírba plusz saját csomagolásába. A takarító pedig ugyanolyan ember mint bárki más és sokuk bizony nagyon értelmes is. . Az ő munkájuk is hasznos mint mindenki másé. Szerintem alapból undorító amikor ott hever a betét...
2020. okt. 8. 17:21
7/19 anonim válasza:
A saját papírjába csomagolom vissza. Undorító, amikor valaki tényleg csak úgyhagyja.
2020. okt. 8. 17:22
8/19 anonim válasza:
Már nem használok ilyeneket, de amíg használtam, addig mindig a saját csomagolásába visszatekertem. Aminek nem volt csomagolása, azt csak összetekertem és úgy dobtam ki. Tampont csak úgy kidobtam. Szerintem ez egyáltalán nem gusztustalan, és semmi köze a személyes higiéniához, hiszen úgyis a kukába kerül a többi szemét közé, ahová nyilván nem nyúlkál bele senki, vagy ha igen, az sokkal inkább problémás higiéniai szempontból, mint csomagolás nélkül kidobni a tampont.
2020. okt. 8. 17:22
9/19 anonim válasza:
Tampont is szoktam, wc papirba.
Nekem is undi ez.
Lehet h igenywsek, csak ez eszukbe se jut... azert fura
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!