Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menyire zavarja férjeteket ha...

Menyire zavarja férjeteket ha amikor nagyon menstruáltok becsomagoljátok magatokat?

Figyelt kérdés

Nagyon erősen szoktam vérezni ilyenkor jobban be szoktam csomagolni magam ,nem csak tampon vagy betét,hanem olykor két bugyit veszek, volt olyan hogy éjelre kölcsönvettem a kislányom pelusát. A férjem ezt mindég nevetségesnek tartja.

Anyira szokatlan ez? Ti voltatok hasonló helyzetbe? Mi az ami még normális? És mi az extrém? Amikor szültem Tena pelusom volt akkor most mi a zavaró?

2009. jún. 3. 20:52
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát azért pelenkát nem szoktam rakni, az már nagyon durva vérzés. Azzal már lehet orvoshoz kéne menni.Nekem tampon vagy betét plussz bugyi. NEm szoktam jobban becsomagolni magam.
2009. jún. 3. 20:58
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha annyira erős használ megint Tenát. De ne a gyereked pelusát nem arra való.
2009. jún. 3. 20:58
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

én még nem voltam ilyen helyzetben,de leleményesnek kell lenni és abba ez szerintem belefér,mégha látványra főleg egy pasinak nevetséges is.

egyébként nem voltál ezzel még dokinál,mert szerintem a vér mennyisége lehet hogy extrém,magamból kiindulva,vagy te mindíg ennyi vért vesztettél ilyenkor?

2009. jún. 3. 20:59
 4/7 anonim ***** válasza:
68%
két bugyi, ha úgy nagyobb biztonságban érzed magad szerintem teljesen normális. Mi nem szoktunk szexelni menzi alatt, illetve amikor éppen vérzésem van, a párom nem is nagyon nyulkál deréktól lefelé. A pelenka szerintem gusztustalan, ne haragudj, hogy ezt mondom. Az extrém méretű vérzés ugyanolyan egészségtelen mint a túl kevés, menj orvoshoz vele. És addig örülj amig a férjed nevetségesnek tartja: pelenkát kisgyerekek és öreg nénik szoktak hordani.
2009. jún. 3. 21:01
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem szokatlan és extrém, amit te csinálsz. De ha így kényelmesnek és biztonságosnak érzed, akkor nincs probléma...

Viszont azt vedd fontolóra, hogy a férjed előtt nem biztos, hogy ilyen módon kéne átvészelni ezeket az éjszakákat...

2009. jún. 3. 21:10
 6/7 A kérdező kommentje:
Nekem mindég ilyen volt a vérzésem, tocsi-pocsi. Ha normális az hogy zsebkendőbe fulyod az órod, miért abnormális az hogy este ugy fekszel le hogy nem akarsz minden 2-3 órába kimenni,betétet cserélni,stb. hanem becsomagolod magad.De ha ő akarja, szereti ha sexi bugyit vagy harisnyatartót vegyünk fel estére. Két gyerekem van, soha nem engedtem hogy hozzám nyuljon ha éppen menszezek, mi olyan zavaró egy kidudorodó bugyin. Ti soha sem csináltok úgy mint én ?
2009. jún. 3. 22:28
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

nem zavarja, nem is csomagolom be magam, csak egy extra vastag tampon és egy normál betét éjjelre.

Csak az zavarja, ha nem szexelünk :)

dek ibírja, megérti

2009. jún. 4. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!