Becsomagoljátok a betétet/tampont vécépapírba mielőtt a szemetesbe dobjátok?
Én mindig is becsomagoltam kidobás előtt, így tanultam édesanyámtól.
Viszont mostanában két fura eset is történt velem. Az egyik egy barátnőm lakásában. Kidobtam valamit a fürdőszobai szemetesébe és ahogy kinyitottam, ott virított a betét csak úgy. A másik a nővéremnél a konyhai szemetesben, ugyanígy. Nem volt valami gusztusos látvány.
Pedig mindkettő ápolt, magára sokat adó nő. Én vagyok a fura, ilyen gyakori lenne hogy csak úgy bedobják? Oké hogy az ő otthonukban történt, nem nálam csináltak ilyet, de én elsüllyedek a gondolattól hogy így kidobjam és valaki meglássa mikor kinyitja a szemetest hogy bedobjon valamit. Ha egyedül töltök pár hetet otthon, akkor is csomagolom, pedig olyankor senki nem nyitogatja a szemetest rajtam kívül.
"Tampont használok,otthon a wc-be dobom."
Se tampont, se betétet, se vattát stb. nem szabad a vécébe dobni, mert ezek nem foszlanak szét a vízben a vécépapírral ellentétben, és elcseszik a vízvezetékeket.
#12!
Akkor tedd össze a két kezded.
Egyébként nem a vízvezeték csesződik el, hanem a lefolyó.
Gondolom panelban, vagy társasházban laksz.
Lehet hogy elcsesződött, csak te nem tudsz róla, mert nem nálad volt a hiba.
3-as és 5-ös. (Gondolom ugyanaz a válaszoló lehet mindkettő)
Ezűton is gratulálok a mérhetetlen nagy intelleigenciátokhoz. -.-"
Üdvözlettel: egy takarítónő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!