Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Becsomagoljátok a betétet/tamp...

Becsomagoljátok a betétet/tampont vécépapírba mielőtt a szemetesbe dobjátok?

Figyelt kérdés

Én mindig is becsomagoltam kidobás előtt, így tanultam édesanyámtól.

Viszont mostanában két fura eset is történt velem. Az egyik egy barátnőm lakásában. Kidobtam valamit a fürdőszobai szemetesébe és ahogy kinyitottam, ott virított a betét csak úgy. A másik a nővéremnél a konyhai szemetesben, ugyanígy. Nem volt valami gusztusos látvány.

Pedig mindkettő ápolt, magára sokat adó nő. Én vagyok a fura, ilyen gyakori lenne hogy csak úgy bedobják? Oké hogy az ő otthonukban történt, nem nálam csináltak ilyet, de én elsüllyedek a gondolattól hogy így kidobjam és valaki meglássa mikor kinyitja a szemetest hogy bedobjon valamit. Ha egyedül töltök pár hetet otthon, akkor is csomagolom, pedig olyankor senki nem nyitogatja a szemetest rajtam kívül.

2020. okt. 8. 17:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
90%

"Tampont használok,otthon a wc-be dobom."

Se tampont, se betétet, se vattát stb. nem szabad a vécébe dobni, mert ezek nem foszlanak szét a vízben a vécépapírral ellentétben, és elcseszik a vízvezetékeket.

2020. okt. 8. 18:17
 12/19 anonim ***** válasza:
13%
Hát én már 15 éve oda dobom,nem csesződött el a vízvezeték otthon.
2020. okt. 8. 18:22
 13/19 anonim ***** válasza:
90%

#12!

Akkor tedd össze a két kezded.

Egyébként nem a vízvezeték csesződik el, hanem a lefolyó.

Gondolom panelban, vagy társasházban laksz.

Lehet hogy elcsesződött, csak te nem tudsz róla, mert nem nálad volt a hiba.

2020. okt. 8. 18:34
 14/19 anonim ***** válasza:
89%
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem anyám még az első menstruációm előtt azzal kezdte, hogy betétet/tampont semmiképpen nem szabad a wc-be dobni. Nagy szerencséd van, hogy eddig nem okozott kellemetlenséget.
2020. okt. 8. 18:47
 15/19 anonim ***** válasza:
91%

3-as és 5-ös. (Gondolom ugyanaz a válaszoló lehet mindkettő)

Ezűton is gratulálok a mérhetetlen nagy intelleigenciátokhoz. -.-"

Üdvözlettel: egy takarítónő

2020. okt. 8. 19:08
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
A tisztasági betétet és a tampont zsebkendőbe csomagolom, az egészségügyi betétet a saját fóliájába.
2020. okt. 8. 19:09
 17/19 anonim ***** válasza:
50%
Rosszul gondolod #15-ös,a 3-as válaszadó nem én vagyok.Amúgy jelenleg én is takarítok,jobb hiján.
2020. okt. 8. 20:41
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Én csak az iskolában (vagy egyéb közvécén) csomagoltam vissza a papírjába. Otthon csak kb-re feltekerem, hogy úgy tartsa magát, s kész. Mondjuk ezt is inkább a helytakarékosság miatt.
2020. okt. 9. 11:12
 19/19 anonim ***** válasza:
Persze mindig
2020. okt. 10. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!