Miért nem tudok fogyni, pedig napi 1000 vagy kevesebb kalóriát viszek be?
Túl keveset eszel, azért. 1200 alá nem szabad menni, az a minimum!
Nem mellesleg 52 kilóval képzelem, mennyire lehet vastag a combod.
1000 kalória a napi szükséges alatt van, muszáj a tartalékból használjon a tested, másképp nem élnél.
Szóval vagy nagyon türelmetlen vagy, vagy elszámoltad a kalóriát, vagy van olyan, amit nem számoltál bele.
Mivel koplalsz, esélyesen az alap anyagcseréd lecsökkent, kevesebb energiát használ fel így, mintha normálisan ( egészségesebb ) kajákat eszel és mellette mozogsz.
A fogyásért nem koplalni kell, hanem
- minél inkabb teljes értékű êlelmiszereket fogyasztani
- rendszeresen mozogni
- figyelni a szervezeted energiaigényére és azt kielégíteni.
4-es teljesen leírta amit én is akartam.De ha mozogni nem tudsz akkor legalább ne koplalj mert semmi értelme.1-mert ki fogod magad éheztetni
2-amint visszatérsz a rendes étrendre duplán vissza fogsz mindent hízni
3-szobabiciklizni bárkinek lehet vagy nem tudom mi az egészségügyi problémád
4-a kiéheztetés miatt brutál falás rohamaid lesznek hamarosan
5-számold ki az alapanyagcserédhez szükséges kalória mennyiséget/neten fenn van ez a kalkulátor/ és minimálisan kevesebb kalóriát fogyassz pl 100 kalóriával kevesebbet de ez amit csinálsz tuti nem lesz eredményre vezető
Igen, a másik probléma az, hogy egêszséges testsúlyból próbálsz fogyni. A combod alkati dolog is lehet, ezen alapjaiban nem tudsz változtatni. Bár gyanítom inkább csak irreálisak az elvárásaid, egészségtelenek a testképpel kapcsolatos vágyaid.
Nem az anorexiás modellekre kell hasonlítani. A saját egészség mindenféle kinézetnél fontosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!