Nyers alapanyagot vagy a főttet kell mérni?
Figyelt kérdés
Pl. rizs, tészta.
Főzés előtt vagy után kell mérni ezeket, hogy kiszámoljam a kalóriát?
Vagy húsnál, sütés/főzés előtt vagy után?
A húsból ugye kimegy a víz, kevesebb lesz a súlya.
A rizs megszívja magát, nehezebb lesz.
2021. ápr. 1. 10:11
1/3 anonim válasza:
Amikor akarod. A biztosabb megoldás, hogy a nyers élelmiszert méred. Ha viszont tudod, hány kalória a kifőtt tészta, vagy a sült hús, úgy is számolhatsz.
3/3 anonim válasza:
A kalóriatáblázatok általában a nyers étel kalóriatartalmát tartalmazzák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!