Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Nyers alapanyagot vagy a...

Nyers alapanyagot vagy a főttet kell mérni?

Figyelt kérdés

Pl. rizs, tészta.

Főzés előtt vagy után kell mérni ezeket, hogy kiszámoljam a kalóriát?


Vagy húsnál, sütés/főzés előtt vagy után?


A húsból ugye kimegy a víz, kevesebb lesz a súlya.

A rizs megszívja magát, nehezebb lesz.


2021. ápr. 1. 10:11
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Amikor akarod. A biztosabb megoldás, hogy a nyers élelmiszert méred. Ha viszont tudod, hány kalória a kifőtt tészta, vagy a sült hús, úgy is számolhatsz.
2021. ápr. 1. 10:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Mindig nyers alapanyagot mérünk.
2021. ápr. 1. 15:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
A kalóriatáblázatok általában a nyers étel kalóriatartalmát tartalmazzák.
2021. ápr. 3. 22:22
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!