Ha 1500 a napi kalória keretem (így bőven deficitben vagyok), de valamikor edzem mondjuk 500kcal-nyit, és ilyenkor 2000kcal-t eszem, így ugyanúgy deficitben vagyok? És így olybá mintha 1500kcal-t ettem volna?
2-4-6 vagyok.
ohhh. na azért írtam, hogy nem ismerem a céljaidat, mindent úgy írok.
azért a kockahas cél egészen más, mint hogy "szeretnék fogyni".
a 7-es kérdésedre: igen, vagy növeld az edzéseket (általában a kardió részét). ezért jó, hogy nem rögtön nagy deficitből kezdesz, mert van miből csökkenteni. 100-200 kalória is megteszi, hogy újból beinduljanak a dolgok. de az is lehetséges, hogy ilyenkor egy szünet lesz a megfelelő, amikor a szintentartó kalóriamennyiséget viszed be egy darabig (pl. két hét), és azt csökkented vissza. ki kell tapasztalni.
de a kockahas az más tészta.
egy darabig elvagy a kb. beállított diétával, de utána rá kell menni eléggé a részletekre (feltételezem, hogy fiú/férfi vagy, ha lány/nő, akkor ez még nehezebb, sok esetben genetikailag szinte lehetetlen).
szóval a részletek, és nem csak diéta, hanem életmód-szinten (no alkohol, sok folyadék, megfelelő alvás, elegendő pihenés az edzések között, kalóriák és makrók beállítása és figyelése stb.)
tudni kellene, hogy jelenleg mennyi a testzsírszázalékod. férfiaknál 15%-nál már látszódhatnak kockák, de igazából valószínűleg legalább 10-13%-on kellene lenni, hogy igazán kockahas legyen, és sok esetben 10% alatt. ez nem annyira vicces állapot azért, ezért nem is látsz annyi pasit kockahassal mászkálni, mert nehéz fenntartani (és leginkább értelmetlen, ha nincs valami külön egyéb célod vele)
persze ezt elérni szép cél, és előfordulhat, hogy jól is érzed majd magad vele.
Igen, ezekkel a célokkal is jó az 1800-2000. Amennyiben tényleg 2300 a kalória kereted. Ezt azonban nem tudhatod biztosra. Ezért írtam, hogy ki kell tapasztalni. Azért elég sok férfi van, akinek jó ideje kockás a hasa, nem olyan nehéz ám megtartani. :)
#14 igen lány vagyok:) miért vagyok buta? Azért mert merek segítséget kérni annak érdekében hogy jobban nézzek ki és el tudjam fogadni magam?🙂
#többi kommnetelő
Nagyon nagyon szépen köszönöm Nektek a segítséget🥰
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!