Mi van a majonézben, hogy ennyi kcal van benne?
Figyelt kérdés
2021. márc. 30. 12:58
3/10 anonim válasza:
Ha belegondolsz miből tudsz te magad majonézt készíteni, meg is van a válasz. Tejföl, olaj, tojás, cukor. Csak az olaj 900 kalória felett van egy deciliterben.
4/10 anonim válasza:
Az alapreceptekben egy tojássárgához egy dl olajat tesznek. Szerintem ez rengeteg!
Csináld kevesebbel!
(bár azt nem tudom, hogy a tojássárgájában menyi kcal van...)
5/10 anonim válasza:
ööö.... az már a tartármártás, ha tejföl is van benne!
6/10 anonim válasza:
Nézd meg, mennyi van 100 ml olajban, és megvilágosodsz. ;)
7/10 anonim válasza:
Azért mert szinte csak olaj az egész
8/10 anonim válasza:
Ezért mondom mindig, hogy a fogyórkúra (többek között) az olaj száműzésével kezdődik. :D
9/10 A kérdező kommentje:
Száműzni nyilván nem lehet az olajat, és semmi mást sem. Köszönöm a válaszokat! Nem diétázom és nem is szeretem a majonézt, csak kíváncsi lettem.
2021. márc. 30. 17:17
10/10 anonim válasza:
Dehogynem lehet. A zsír, mint makrónutriens valóban esszenciális, de az étolaj (nem csak a napraforgó, az összes) felesleges üres kalória, de legalább borzasztó egészségtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!