Mit esztek/ettetek ma? Hány kcal?
Reggelire zabkasat nektarinnal, fahejjal es chia maggal.
Ebedre csirkehusbol keszult brassoit (parom nem szereti a serteshust)
Vacsorara az ebed maradekat, melle parolt repa, brokkoli, sparga.
Kaloriat nem tudom, nem szamolom mar egy ideje mert csak sulyt tartok es rengeteget futok (ma reggel 21km, eleg dombos reszen, ami az app szerint 1556 kcal) igy boven beleferek a napi keretbe.
Holnap valoszinuleg tojasos reggeli lesz avokadoval (felvaltva reggelizek egyszer tojast egyszer zabkasat) marhahusos empanadas ebedre es vacsorara valami konyebb salata, falafellel.
Uzsonnara ha megehezem szoktam inni protein shaket, vagy eszek egy yoghurtot valamilyen gyumolccsel.
Te, kerdezo mit ettel ma?
Kcal: 3000 a minimum, az alá nem mehetek (anorexia-bulimia felépülés)
Ébredés után: kávé 3,5%-os tejjel, cukorral + 2 db aldi enjoy free zabkeksz
Reggeli: lágy tojás sült baconnel + egy szelet (gm) kenyér, + banán
Tízórai 3 marék gm. zabpehely, egy marék mag (dió, mandula vegyesen), 3,5-ös tejjel, mazsolával, tetején cukor (na, ezt még az étkezési zavarom előtt is cukorral ettem) + két ek. mogyorókrém - nem "főzöm össze"
Ebéd:
vajas zöldségleves gm cérnametélttel
kb 200 gr sült kolbász + rukkola (azon fenyőmag, parmezán-darabok, tökmag, szőlőmag-olaj)
Egy eszpresszó 3,5%-os tejjel, két cukorral + egy kinder riegel
Uzsonna:
gyümisaláta (banán, narancs) tejszínhabbal-juharsziruppal + egy marék mag
Tea, két db Kitkat- húsvéti tojás (ízre kitkat, csak gm)
Vacsora:
maradék leves + 2 tojásból omlett (+sajt, sonka, bacon, snidling) magvas kenyérrel, szőlőmag-olajos rukkolával
Nasinak 3 kekszet ettem teával.
De még eszek, mert megint éhes vagyok... vszeg magvakat, plusz egy vaníliás-diós fehérjeturmixot (tej, vaníliás-fehércsokis fehérjepor és teszek hozzá diót, vagy mandulát is), meg szerintem valami csokit.
És sokszor az éjszaka közepén is felkelek, hogy éhen veszek :/ :D
reggeli: tejes kávé szójatejjel
1/2 mérőpohár zabkása, 1 kis körte, 1 mérő csokis protein, 1 kocka lindt 90%os fekete csoki
nasi: alma
ebéd: csirkecomb sütőben sütve, saláta paprikából, kukoricából, répából, jégsalátából, koktélparadicsomból, zöldfűszerrel és mozzarellával
nasi: vegyes magok, kesudió, uborka
vacsi: görög joghurt, banánnal, szárított gyümölccsel
összesen 1446 kcal
én sajnos nem ettem túl egészségesen, vagy "diétásan" étkeztem ma
ettem 5-6 barackos fornettit, és 2 kis pohár sió körtelevet :/ nem nagyon van étvágyam úgyhogy ma már többet nem eszem, csak inni próbálok még
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!