Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mit esztek/ettetek ma? Hány kcal?

Mit esztek/ettetek ma? Hány kcal?

Figyelt kérdés
2021. márc. 20. 17:33
 1/8 anonim ***** válasza:
70%
Maradékot, hogy ne kelljen kidobni. Pacal, székelykáposzta, valami zöldségpürés főzelékszerűség, meg úgy fél kiló kenyér.
2021. márc. 20. 18:06
 2/8 anonim ***** válasza:
76%
Reggelire nem ettem semmit, mert elég későn keltem fel. Ebédre csirkemellet bulgurral, illetve mellé ettem még túrót. Illetve most ettem egy epres túrós-csokis desszertet, amit én csináltam. Ez így eddig max. 900 kalória lehet, de nem pontosan tudom, mert a túró az nem bolti volt, hanem egy rokon hozta. Ma még tervezek enni, pontosan még nem tudom mit, szerintem egy kevés túrót még, mert eszméletlen finom, illetve talán quinoát tonhallal, de még majd meglátom. Max. 1350-1400 kalóriát szoktam enni egy nap, szóval azért még van pár száz kalóriám ma még. Egyébként ma meglepően sok túrót ettem, pedig nem szoktam napi szinten enni ennyit, szóval na, átlagban több összetettebb kaját szoktam enni, és nem csak túrót. De a mai napom így alakult. :)
2021. márc. 20. 18:33
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Reggelire zabkását banánnal, erdei gyümölccsel és mandulával. Ebédre brokkolis-sajtos csirkemellet héjában sült édesburgonyával, utána egy-két falat pudingos piskótát. Uzsonnára egy almát mandulavajjal. Vacsorára pedig egy tükörtojást sonkával, paradicsommal és egy egész vékony szelet kenyérrel.
2021. márc. 20. 20:00
 4/8 anonim ***** válasza:
74%

Reggelire zabkasat nektarinnal, fahejjal es chia maggal.

Ebedre csirkehusbol keszult brassoit (parom nem szereti a serteshust)

Vacsorara az ebed maradekat, melle parolt repa, brokkoli, sparga.

Kaloriat nem tudom, nem szamolom mar egy ideje mert csak sulyt tartok es rengeteget futok (ma reggel 21km, eleg dombos reszen, ami az app szerint 1556 kcal) igy boven beleferek a napi keretbe.

Holnap valoszinuleg tojasos reggeli lesz avokadoval (felvaltva reggelizek egyszer tojast egyszer zabkasat) marhahusos empanadas ebedre es vacsorara valami konyebb salata, falafellel.

Uzsonnara ha megehezem szoktam inni protein shaket, vagy eszek egy yoghurtot valamilyen gyumolccsel.

Te, kerdezo mit ettel ma?

2021. márc. 20. 22:25
 5/8 anonim ***** válasza:
69%

Kcal: 3000 a minimum, az alá nem mehetek (anorexia-bulimia felépülés)

Ébredés után: kávé 3,5%-os tejjel, cukorral + 2 db aldi enjoy free zabkeksz

Reggeli: lágy tojás sült baconnel + egy szelet (gm) kenyér, + banán

Tízórai 3 marék gm. zabpehely, egy marék mag (dió, mandula vegyesen), 3,5-ös tejjel, mazsolával, tetején cukor (na, ezt még az étkezési zavarom előtt is cukorral ettem) + két ek. mogyorókrém - nem "főzöm össze"

Ebéd:

vajas zöldségleves gm cérnametélttel

kb 200 gr sült kolbász + rukkola (azon fenyőmag, parmezán-darabok, tökmag, szőlőmag-olaj)

Egy eszpresszó 3,5%-os tejjel, két cukorral + egy kinder riegel

Uzsonna:

gyümisaláta (banán, narancs) tejszínhabbal-juharsziruppal + egy marék mag

Tea, két db Kitkat- húsvéti tojás (ízre kitkat, csak gm)

Vacsora:

maradék leves + 2 tojásból omlett (+sajt, sonka, bacon, snidling) magvas kenyérrel, szőlőmag-olajos rukkolával

Nasinak 3 kekszet ettem teával.

De még eszek, mert megint éhes vagyok... vszeg magvakat, plusz egy vaníliás-diós fehérjeturmixot (tej, vaníliás-fehércsokis fehérjepor és teszek hozzá diót, vagy mandulát is), meg szerintem valami csokit.

És sokszor az éjszaka közepén is felkelek, hogy éhen veszek :/ :D

2021. márc. 20. 22:41
 6/8 anonim ***** válasza:
62%
Most pontos számokat nem tudok fejből, de az étkezéseimnél mindent mérek és számolok, hogy tuti meglegyen az inkább 3200-3400 kcal/nap.
2021. márc. 20. 22:43
 7/8 anonim ***** válasza:

reggeli: tejes kávé szójatejjel

1/2 mérőpohár zabkása, 1 kis körte, 1 mérő csokis protein, 1 kocka lindt 90%os fekete csoki

nasi: alma

ebéd: csirkecomb sütőben sütve, saláta paprikából, kukoricából, répából, jégsalátából, koktélparadicsomból, zöldfűszerrel és mozzarellával

nasi: vegyes magok, kesudió, uborka

vacsi: görög joghurt, banánnal, szárított gyümölccsel

összesen 1446 kcal

2021. márc. 21. 10:11
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

én sajnos nem ettem túl egészségesen, vagy "diétásan" étkeztem ma

ettem 5-6 barackos fornettit, és 2 kis pohár sió körtelevet :/ nem nagyon van étvágyam úgyhogy ma már többet nem eszem, csak inni próbálok még

2021. márc. 21. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!