Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » 1700 kalóriát ettem ma, ez...

1700 kalóriát ettem ma, ez mennyire sok? Hízni fogok tőle?

Figyelt kérdés

2021. márc. 10. 00:27
A kérdező szavazást indított:
Undorító dagadt malac leszel ha így fogytatod
Holnap rendbe hozod
Nem szúrtál el semmit, a holnapi nap jobb lesz
Nem fogsz ennyitol hízni nyugalom
42 szavazat
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
76%
Amúgy kb. ennyi egy ember alap kalória égetése egy nap, ha amúgy nem sportol meg ilyenek.
2021. márc. 10. 01:26
 2/24 anonim ***** válasza:
78%
Én 2500 kcal-on sem hízok. Ha lehet egy kéretlen tanácsom, te is egyél többet, mert ha ennyire korlátozod magad a táplálkozásban, előbb-utóbb 1700 kcal-tól is fogsz hízni. Nagy esélyed lesz az állandó sóvárgásra és az örökös elégedetlenségre. Megéri? Egyél rendesen, figyelj a szervezeted jelzéseire. Csak így táplálkozhatsz kiegyensúlyozottan. Korlátozással, megvonással mindig az evés körül járnak majd a gondolataid, nem hagynak majd élni.
2021. márc. 10. 05:31
 3/24 anonim ***** válasza:
64%
Fura, hogy a válaszolók meg se kérdezték, hogy hány kg és cm vagy, mivel ez alapján kalkulálható ki, hogy mennyi napi kalóriára van szükséged.
2021. márc. 10. 06:02
 4/24 anonim ***** válasza:
20%
#3 Pont az volna a lényeg, hogy elszakadjon mindenki a számoktól, és a testére kezdjen hallgatni, ne arra, hogy mit mond egy kalkulátor vagy az ügyeletes divat diéta. Amíg számolgatsz, addig a diétamentalitás tart fogságban, ami azt is jelenti, hogy nem bízol saját magadban, nem vagy kapcsolatban önmagaddal.
2021. márc. 10. 07:29
 5/24 anonim ***** válasza:
48%

4es jól mondja. Én azt mondom aki fogyni akar az egyen normálisan, vagyis üljön le az asztalhoz, egye meg a normál egészséges főtt kaját, amiben nyugodtan lehet rizs vagy krumpli is, nem kell ebédre is salátát enni! Viszont legyen aktív, és mozogjon legalább egy órát naponta. Illetve nasizhat is, legyen egy kis Uzsonna meg tízórai, de azt is ésszel, olyan ételeket egyen amik tényleg táplálják a testét és hasznosak számára!

Sokan diéta alatt látom hogy 1000-1200 kalóriákat esznek hónapokig, vagy még alacsonyabban van a keret. Legyengülnek, ami mellett persze mozogni sincs kedve az embernek, majd 2 perc alatt visszaszedik. Nem csak mások alapján írom, én is régen ezt csináltam.

Nyugodtan emeld meg a keretemet, nem kell minimális kalórián koplalnod. Viszont sportolj mellette, pörögjön az anyagcsere!

Sütit, kenyeret is bármit ehetsz, csak meg kell válogatni hogy mit, vagy elkészítési az alternatíváját.

2021. márc. 10. 07:53
 6/24 anonim válasza:
0%

Nekem az 1500 kalória van megadva határként.

Ha sikerül egy nap 500-1000 kalóriát ennem akkor szinte biztos, hogy 0,1 Kg -mal kevesebb leszek másnapra. Eddig 5,3 Kg-ott sikerült így leadni. Az 1500 kalória az arra elég, hogy ne híz és ne is fogyj. Ha már 1700 at eszel az lehet felfele viszi de még nem látványosan.

Az is fontos jelenleg milyen szinten vagy.

2021. márc. 10. 08:38
 7/24 anonim ***** válasza:
80%

Ne haragudj de ez ìgy egy elég buta kérdés.

Ez emberfüggő, testfüggő. Ha egész nap elégetsz 2500 kcal-t és ettel 1700et akkor nem.

De ha csak 1600ot egetsz akkor igen.

De amúgy sem 1 napin múlik a dolog, hanem inkabb a heti összegzés számít.

De a fogyás alapja a kalóriadeficit.

2021. márc. 10. 08:48
 8/24 anonim ***** válasza:
66%

Van egy sanda gyanúm, hogy ez egy anorexiás nyilvános önosztorozása, és a kérdező azt várja, hogy a trollok jól belelovalják a betegségébe.

Ez nem ilyen egyszerű. Van egy csomó adat ami hiányzik ebből az egyenletből:

-miből vitted be azt az 1700 kalóriát?

-mennyi a CH, a rost, a folyadék, a fehérje, a zsír amit beviszel?

-hány étkezés alatt?

-mennyit edzettél mellé?

-milyen edzésprogramon vagy, inkább kardió vagy súlyok?

-milyen az erőnléted, hány kilóról indultál, mi a cél, és mi az időkeret amit kitűztél?

-életkor, testmagasság, testzsír százalék?

Ezek ismerete nélkül ez kb ilyen hány éves a kapitány jellegű kérdés. Semmi értelme.

2021. márc. 10. 13:15
 9/24 A kérdező kommentje:

#8 almát, joghurtot, paradicsomos káposztát, virslit, tk kenyeret, 1 szelet kalácsot, zabkását ettem és fehérjét ittam.. Folyadék Napi2 liter meg szokott lenni. A makrokra nem figyelek, csak a fehérjetartalmat szoktam nézni hogy minél többet vigyek be, vagyis hogy sok fehérje legyen mindenbe amit eszek. 6 étkezés alatt. Másfél órát edzettem mellé. Többféle edzést csinálok, hasra karra és popsira leginkább, futni szoktam, HIIT edzés, Kardio, sukyemeles, ilyenek..

17 éves vagyok 60kg

2021. márc. 10. 13:32
 10/24 anonim ***** válasza:
73%

Akkor szerintem nem annyira durva, pláne ha 170 centi körül vagy.

Egy naptól senki ne hízik el, és sportolsz is, szóval simán jó lehet

2021. márc. 10. 13:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!