Mit lehet enni fogyókúra közben?
Natúr joghurt fagyasztott gyümölccsel szerintem is nagyon finom. Én ehhez is szoktam még magvakat/magvajat/zabot/chia magot/granolát tenni, és így, ha nem vagyok olyan éhes, ez a vacsorám, tehát nem az étkezéseken felül, nasinak eszem.
Fogyni bármilyen étellel lehet, a mennyiség nem mindegy. Egyél sok zöldséget és gyümölcsöt, sovány húsokat, és kerüld a hozzáadott cukros dolgokat. Amiből sokat szoktál nassolni, azt csökkentsd fokozatosan. A joghurt nem rossz dolog, de a cukros verziókat tényleg cseréld le és azért ne napi többet egyél belőle
Ekkora túlsúly mellett nem a joghurt okozza a gondot..
Kivizsgáltattad, hogy van -e pajzsmirigy, vagy IR problémád? Futópad helyett/mellett sétálhatnál napi 1 órát. Enni bármit lehet, azt kellene tudni, hogy mit, mennyit eszel és iszol, hogy lehessen tanácsot adni. Mindenesetre sok zöldség (nyersen, salátaként, levesként, főzelékként, főzve, sütve, rakottasan), kevés kenyérféle, tészta, krumpli, rízs stb.; bármilyen hús, hal, túró, tojás, és ha üdítőket iszol vagy sokat nassolsz, arról le kellene szokni.
Keveset eszek,nem nassolok joghurtot eszek az igaz de semmi édességet.Vérvétel nem mutattott semmi pajzsmirigyre vagy cukorbetegségre utaló jelre! Naponta fél órát nyomok le futópadon( 115 kilóval) enni alig eszek,a súllyomból lement ugyan 5 kiló de itt meg is állt,sőt úgy érzem mintha megint híztam volna, viszont szorongásos depressziós zavarom van pánikbetegséggel,nem tudom ez esetleg nincs-e kihatással a hormonjaimra..
Immunológián is voltam ott se találtak semmit!
Mit eszel egy nap? Ha leírnád jobban tudnánk segíteni:)
Joghurtot egyébként nyugodtan ehetsz, én a zsírszegény natúr joghurtot, vagy a görög joghurtot ajánlom. Illetve annyi féle ízesített cukormentes, vagy proteines joghurt van már az üzletek polcain. Drágább, de ha nagyon unod a simát próbálj ki egy bolti cukormenteset:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!